milloin iltapullo pois?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Kaipaisin hiukan neuvoja iltapulloasiasta. Poika on nyt pari viikko reilun vuoden ja annan vielä iltapullon, jossa on vastiketta. Tänään yritin jättää iltapulloa pois, mutta kahden tunnin väsytyksen ja kolmet itkun päätteeksi lentänyttä oksennusta siivottuani päätin jättää seuraavaan kertaan vieroitusyrityksen.

Millon se tulis jäädä pois ja oisko jollain jotain hyvää vinkkiä miten se kävisi ja tulisiko jatkossa antaa tavallista maitoa iltapullosta?Kiitos!-mangu-

Kommentit (4)

Vierailija

Vai onko pelkoa allergioista? Ainakin varmaan aluksi kannattaa laittaa pulloon puolet maitoa ja puolet vastiketta, niin tottuu helpommin makuun.

Ei tosiaan kannata pulloa vielä jättää, kun kerran on noin tärkeä. Pitäkää vain iltahetkestänne kiinni:) Meillä iltavellipullo jäi pois ihan itsestään 1v11kk vanhana. Oikean ratkaisun teit, kun annoit pullon -ei varmasti kannattanut huudattaa enempää.

Lapsentahtisesti, niin hyvä tulee:) Hammaslääkäreillä on varmasti omat sanomisensa tuosta iltajuomisesta, mutta meillä ainakin 5v:llä on ihan terveet hampaat, vaikka iltapulloa pienenä juotiinkin.

Vierailija

Kokeilin pariin otteeseen tavallista maitoa, mutta sellaisenaan siitä tuli masu kipeäksi. Puurot teen kyllä tavallisiseen maitoon. Pitäs taas kokeilla miten masu nyt reagoi. Päiväpullot jätti pieni mies reippaasti pois, mutta iltapullo näyttää olevan tärkeä!!

Nyt kun pullon joi, jäi hereille, mutta rauhallisesti jäi makuulle hakemaan unta sänkyynsä ja uni tulikin nopeasti. Ehkäpä se tulee itsestään se valmius jättää sitten tuttipullo pois kun on sen aika. Samalla tavallahan rinnastakin lapsi vierottuu. Toinen vaihtoehto on tietysti tuo huudattamalla jättäminen, mutta nyt se tuntu mulle ainakin liian raskaalta - puhumattakaan lapsesta!-mangu-

Vierailija

Esikoiselle aikoinaan aloin lantrata maidon joukkoon vettä ja pikkuhiljaa vähensin määrää. Lopulta pullossa oli vain vettä muutama " tippa" , ja sitten pullo jäi kuin itsestään pois. Esikoinen oli tuolloin vuoden vanha. Nyt 7-vuotias.Sen sijaan toiselta en ole vielä edes ajatellut ottavani iltapulloa pois... nyt vuosi ja 3kk ikää... päiväpullosta päästiin eroon helposti niinkuin teilläkin.Vierailija

Minäkin antaisin pullon vielä, kun lapsi on noin pieni. Meillä siitä luovuttiin vasta lähempänä 2 vuotta. Ja todella helposti meni. Siirryttiin nokkamukin kautta kokonaan pois iltamaidosta.KOkeilepa laktoositonta maitojuomaa, se sopi meidän pojalle tuossa siirtovaiheessa. Tavallisesta maidosta meni vatsa ihan sekaisin. Siirryin laktoosittomasta tavalliseen pikkuhiljaa muutaman kuukauden aikana.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat