paljonko laittaisit rahaa etelän matkaan kiinni 5 henk. perhe

Vierailija

Sivut

Kommentit (17)

Vierailija

Eli perheeltä menee vajaa 3000e, kun on hyvä hotelli, mutta toisalta kuopus juuri alle 2v eli maksaa vaan jotain 50e.On se kallista joo, mutta kalliimpi reissu oli viime keväänä mennä lappiin, maksoi enemmän kuin etelänloma.Joo, ollaan mukavuudenhaluisia, mutta ei sentään ökypaikoissa olla. Että ei sitä tiedä kuinka pitkään sitä meillä harrastellaan. 2 aikuista, lapset 7, 5 ja 1.5v

Vierailija

Kreetalle, Plataniakseen matkat, kolme huonetta ja keittiö huoneistohotelliin. Oli laadukas paikka uima-altaineen, ihan rannalta. Lasten kanssa en lähtisi hotelliin ilman keittiötä, ilman uima-allasta tai kauas rannasta. Ja se maksaa.

Vierailija

Sen maksaa kun tammikuussa lähdemme Arabiemiraatteihin (2 aikuista, 3 lasta, joista yksi saa lisävuodealennuksen).Agadiriin tai Kanarialle olisi päässyt edullisemmin, mutta halusimme lämpimään.

Vierailija

Minulla ei nyt tässä ole esitettä edessä ja nettihinnat taitavat olla nyt jo kalliimmat kun Finnmatkoilla on nykyään se että jos varaa heti kun matkat tulevat myyntiin saa halvemmalla ja sitten noin kuukauden kuluttua nostetaan hintoja.

Vierailija

lapsialennus riippuu sitten matkatoimistosta, huoneen koosta ja niin edelleen mutta kyllä 2000 eurolla saa jo matkan, 1500 eurollakin kun katselee hieman tarkemmin hintoja. Omatoimisesti tosiaan pääsee alle 1000 eurollakin kun lentää halpalentoyhtiöllä ja majoittuu esim. leirintäalueen matkailuvaunuun.Kuvittellinen esimerkki:5-henkinen perhe matkustaa Aurinkomatkoilla, majoittuminen neljän hengen kolmiossa jossa viidennelle lisävuode. Matkan perushinta 600 ¿, lapsille hinnasta 40% alennus, koko perheen matka 2280 ¿.Tuossa esimerkissä aika kallis tuo 600 euron hinta, Aurinkomatkoilla muutenkin kalliit hinnat, esim. Finnmatkoilla on talvella Kanarian matkoja 350 ¿/vk ihan hyvätasoisessa hotellissa.

Vierailija

Nuorin lapsi meillä 2-vuotias. Lapsialennukset riippuvat paljon kohteesta ja hotellista, joissain kohteissa lapsiale on ihan mitätön. Äkkilähtöjä ei tämmöinen, tai ainakaan meidän perhe, voi tehdä, joten siitäkään ei pääse hyötymään.Vierailija

Katsoimpa nyt itse Finnmatkojen nettisivulta.12.12. löytyy tosiaan matkoja Kanarialle, sillä 350 eurolla, tuo kirjoittajan mukaan ihan hyvätasoinen hotelli onkin kahden tähden hotelli, jonka kohdalla lukee vaatimattomat huoneistot nuorisolle. Suomennettuna, siinä hotellissa tuskin saa öitään nukutuksi ilman korvatulppia.Seuraavan hotellin hinta onkin jo 250 euroa enemmän, se edelleen kahden tähden hotelli ja tämänkin kohdalla lukee vaatimattomat huoneistot. Tuonkin hotellin teksteistä ymmärrän, asiakkaiden olevan suurimmalta osalta nuoria, jotka arvostavat keskeistä sijaintia ja lähellä olevaa rantaa. Ei edelleenkään kuulosta perhehotellilta.Seuraavat vaihtoehdot ovatkin sitten jo yli 2200 euroa, ja noista löytyy jo sellainen, johon voisin perheeni viedäkin. Tosin matkakohteena ei Gran Canaria ole suosikkini, mutta jos lämpöä haluaisin voisin sitä ajatellakin. Mutta sitten tullaan siihen kysymysmerkkiin, säähän? Olen ollut pariin kertaan helmikuussa toisella kerralla Kanarialla ja toisella kertaa Lanzarotella, ja eipä se sää ollut ihan sellainen, johon toivoisi pääsevänsä kylmää pakoon.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat