7 v pojan synttäri tarjoilut, ehdotuksia? ov

Vierailija

täytekakkua, paria erilaatua keksejä, sipsejä, pop-corneja, juotavaksi limsaa/mehua, ehkä karkkejakin - mitä muuta tarjolle, suolaistakin saisi olla?

Kommentit (7)

Vierailija

mutta poikani totesi ettei tykkää niistä! Joten ajattelin että jos pitsaa tekisi sitten niin ei ihan sokerihumalassa olisi koko sakki! Kiitos vinkeistä kuitenkin. ap

Vierailija

menee meidän pojan synttäreillä aina ekaks. Ne kun on vielä tehty johonkin merirosvolipulla varustettuun tikkuun niin kylläpä häviää lihapullat ja nakit lautaselta. Pizzat ja pasteijat taas jää aina syömättä.

Vierailija

kahdesta litran jäätelöpaketista kuorma-auto. Siihen laitettiin karkkeja koristeeksi ja lavalle kynttilät. Maistui huomattavasti paremmin kuin täytekakku. Täytekakku tarjoiltiin sitten illalla tuttavaperheitten aikaan.Cocktailtikut ovat maistuneet joka vuosi. Helppoja syödä.Keksiostokset olen tehnyt aina Lidlistä (kerran vuoteen käymme), sieltä saa vähän erilaisia tuotteita.Mokkapalat ovat kuulema myös oikein haluttuja synttäriherkkua.

Vierailija

Voit tajota vielä jos haluat ville vallaton jätskit / mehujäät, vaikka hetken päästä, kun itse väsyt pyörittämään lössille ohjelmaa ja alkaa meno mennä överiksi. Tulee silloin sellainen rauhoittumishetki se jätskinsyöntitauko.Muista myös laktoosittomia lapsia on sekä yleistä on suklaan ja mansikan allergiat.Musta ei tarvi yhtään muuta, listasi on ihan hyvä.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat