Kirjasarjoja joita jo 6 vuotiaalle voisi lukea?

Vierailija

Sivut

Kommentit (22)

Vierailija

Myös Harry Potter jäi meillä kesken, kun oli pelottava (siihen jossakin kun oli kuoleman koira väijymässä pimeässä).Mutta meillä on tykätty Viisikoista, Salaisuus-sarjasta ja näistä Blytonin muista, Risto Räppääjä -kirjoista, Keijut-kirjoista, lasten tiedekirjoista ihan iltalukemisenakin, Kurenniemen kirjoista, Kauhukartano-kirjasarjaa naurettiin vatsa kippurassa, Disneyn kirjat (Sanoma-sarjaa), Wieslanderin Mimmi-lehmä -kirjat, Mansikka Marja -kirjat, Barbie -kirjat ja lasten parhaat kirjasarjaa on ostettu antikasta ja tietenkin Aku Ankka -sarjakuvakirjoista.Meillä on tyttö 6v ja poika 7v.

Vierailija

6v vois tykätä Risto Räppääjästä, etenkin jos on poika. Meillä on noita " banaani" - sarjojen kirjoja luettu lapsille ääneenkin, ovat kivoja vaikkei lapsi vielä osaisi itse lukea. Disneyllä on monia kivoja kirjoja. Kirjastoon vaan tutkimusretkelle!

Vierailija

öh, luin kysymyksen väärin, luulin, että kyse oli lapsen itsensä lukemisesta, eikä hänelle lukemisesta.

Eikös nuo banaani-kirjatkin ole sopivampia itse luettavaksi, siis nimenomaan helppolukuisia. Jos aikuinen lukee, ei ole niin merkitystä helppolukuisuudella.

Vierailija

Meillä on luettu Franklin-kirjoja, Viiru ja Pesonen-kirjoja, Pupu Tupunoita, Barbapapoja, ym. Mutta jos tarkoitat muita kuin kuvakirjoja, niin sitten on Tiina-kirjat ja vastaavat sarjat. Meillä siis tyttö, mutta ainakin nuo viirut ja Pesoset uppoo molempiin sukupuoliin ja ovat todella hauskoja, nautittavia aikuisenkin lukea.:-)

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat