Antaisitteko 17-vuotiaan tyttärenne seurustella ja asua pian 40-vuotiaan miehen kanssa?

Vierailija

Sivut

Kommentit (21)

Vierailija

ja tyttöparka oli kyllä vain " huorana" tälle sikamaiselle, rikkaalle vanhalle äijälle. Kaikissa tapauksissa ei tietenkään noin ole, mutta silti en suhtautuisi hyvällä.Toivottavasti tämä ei ole oikea tilanne vaan hypoteettinen kysymys?!!!

Vierailija

Vierailija:

Lainaus:


Että vanhemmat haluaa mielummin olla kavereita lastensa kanssa kuin ottaa vastuuta vanhemmuudesta! 17-vuotias on alaikäinen ja vielä vanhempien vastuulla. Jos vanhemmat eivät kaveruuden katkeamisen pelossa uskalla olla oman lapsensa puolella, niin ei sillon ole kunnon vanhemmista kyse.Oikeesti!


Terv. 25-vuotias nainen

Vierailija

Jos vaihtoehtona on välien katkeaminen tyttäreeni niin hyväksyisin.

Ja mulla kanssa hyvä ystävä alkoi 17 vuotiaana seurustelemaan 18 vuotta vanhemman miehen kanssa, ystäväni on nyt 32v ja heillä kaksi lasta. Onnellisilta vaikuttavat.

Vierailija

ja nyt olen 28v ja edelleen saman miehen kanssa ja lapsiakin löytyy ja elämä hymyilee kaikin puolin:) Omat vanhempani eivät asiaa pahemmin kommentoineet, isä vaan sanoi, että eikös se mies oo sua vähän vanhempi:D Mutta aina ovat hyvin tulleet toimeen:)

Vierailija

kysymykseen - mitä voi tehdä? Luovuudellani ei olisi rajoja jos tyttäreni päättäisi tehdä jotain noin typerää.Ensiksi tytär on alle 18 vuotias eli alaikäinen, ottaisin yhteyden lastensuojeluun koska huostaanotto on mahdollista KAIKKIEN alle 18-vuotiaiden kohdalla.Toiseksi alkaisin selvittää miehen taustaa jota onkin muutama vuosi ja ehkä myös muutama " luuranko" kaapissa.Varmasti keksisin kymmenen muuta luovaa keinoa laittaa kapuloita rattaisiin.

Vierailija

Lapsi on alaikäinen ja silloin vielä minun vastuullani. Kyllä hätä keinot keksisi! En ikinä haluaisi vanhan irstaan äijän koskevat tyttäreeni! Yök.Siskoni alkoi aikoinaan 15 vuotiaana seurustelemaan itseään reilusti vanhemman miehen kanssa (oisko ollut 28v) Siitä ei hyvää seurannut. Mies käytti siskoni kokemattomuutta häikäilemättömästi hyväkseen. Harrasti siskoni ja kavereidensa kanssa ryhmäseksiä, anaali panoja ja julkisilla paikoilla kaikkea sairasta. Siskoni käy edelleen terapiassa asian takia.Ei joku alta 20- tytön tyllerö tiedä elämästä vielä mitään ja tommonen aikuinen mies pystyy huijaamaan tytön ties mihin kauheuksiin!

Vierailija

antaisi 15 vuotiaan (liian nuori ymmärtämään mitään) seurustella 28 vuotiaan (liian nuori ollakseen kyllin fiksu) kanssa. Mutta 17 vuotias on jo vähän eri asia. Silloin riippuu täysin siitä, millainen mies on.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat