Millä ihmeellä saatte puhtaaksi kalvolliset välikausipuvut?

Vierailija

Alkaa hermot menemään pukuihin, jotka maksavat maltaita, joita ei saisi jatkuvasti pestä ja jotka näyttävät järkyttäviltä kun piintynyttä likaa ei saa millään pois.Vai onko tarkoitus "pestä" puvut rievulla jokaisen ulkoilun jälkeen? Meillä ei ainakaan hiekkatahrat lähde pelkällä pyyhkäisyllä. Olen vieläpä yrittänyt välttää kaikkein vaaleimpia värejä puvuissa. Kyse siis merkeistä Jonathan, Reimatec ja Lassietec.Miten te onnistutte pitämään puvut puhtaina, vai onnistutteko?

Kommentit (3)

Vierailija

Välillä en pyyhi, joskus suihkutan pahimmat pois. Hyvin on pesussa lähtenyt liat pois. Varmaan paljon riippuu siitä, missä ja minkälaisessa paikassa leikitään. Just oltiin kaverin pihalla leikkimässä ja puvut tuli pahempaan kuntoon, kun meillä kahdessa kuukaudessa vaikka mekin asutaan maalla.

Vierailija

Vaaleanpunainen näköjään näyttää aina likaiselta, vaaleansininen ei.Eli pidetään kunnes ihan kuraisia ja pestään koneessa. Kun eka käytöllä jo kuraantuu niin pestään viikon päästä.Pyyhkimällä tai suihkuttelemalla niistä ei lähde mitään.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat