Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Vinkkejä joulukalenterin tekoon!

Vierailija

Rupesin jo väsäämään kalenteria muksuille, jos sais yhden luukun per ilta vaikka tehtyä, kun lapset nukkuu...Ideana oli tehdä niistä hieman isommista tulitikkuaskeista ja päällystää ne kartongilla ja koristella kuitukankaalla / puunumeroilla ja lisätä helmi vetonupiksi. En vain keksi, miten asettelisin ne kaikki laatikot kalenteriksi!Jos sinulla on hyvä idea, niin kerro ihmeessä.

Päällekäin kun niitä ei voi oikein laittaa, kun niihin tulee ne isot puunumerot, ensin ajattelin nimittäin sellaista "pyramidia" (= joulukuusi).

Kommentit (4)

Vierailija

askit selkämyksistään kiinni siihen (poikittain, niin etteivät askit aukea itse). Taustalle voit koristella mitä tahansa esim. lumilinnan tai joulukuusen toisenvärisestä huovasta). Sitten vaan koko komeus seinälle roikkumaan.

Vierailija

Itse sain (minulle yllättävän nopeasti) aikaiseksi

joulukalenterin siskon lapsille huovasta ja juuttikankaasta.Leikkasin huovasta (valkoinen, punainen, vihreä) ensin taskut ja (eri väreillä) numerot, liimasin numerot taskuihin ja ompelin kiinni juuttikankaaseen(valkoisella ja ruskealla) villalangalla. Teen vielä joku ilta joulukuvioisia koristeita huovasta. Tuli ihan veikeä.Ajattelin "pussittaa" yllätykset, etteivät lapset pääse kurkkimaan.

Uusimmat

Suosituimmat