Oikeastiko joku teistä pystyisi rakastelemaan vauva vierellä?????

Vierailija

Sivut

Kommentit (88)

Vierailija

Vierailija:

Lainaus:


saunassa, vaan entäs se vauva? Jos se herää ja haluaa jotain, kuuletteko sen sinne saunaan?Jos vauvan lähellä köyriminen on sairasta, on ihmiskunta läpeensä sairaiden esivanhempien jäkeläisiä. Vai heinäladossako luulette kaikkien köyrineen, kun tuvassa oli ahdasta.
ap

Vierailija

muistikuvat alkaa, voi olla että 4 vuotiaasta, voi olla että paljon aikaisemmin. Et muuten tiedä säkään alkaako ne silloin vai aikasemmin. En viiti ottaa omien lapsien kanssa sitä riskiä että tajuaisivat jo aikasemmin.

Vierailija

vaan siitä, että MINÄ eikä MIEHENI nauti seksistä lapsi samassa huoneessa. En huoli edes koiraa samaan huoneesee ja se ei ainakaan mitään tajua. Ehkä emme vain halua harrastaa seksiä pimeässä peitonalla ja hiljaa...kuulostaa todella tylsältä. Mielummin vauva viereiseen huoneeseen nukkumaan rauhassa ja me saamme miehen kanssa sekstailla kunnolla.

Vierailija

hyvänä vanhempana mietin lapsiani! Todellakin...enkä anna seksin viedä mennessään. voin kyllä hyvin harrastaa seksiä kun lapsi on eri huoneessa.

Olisi syytä sinunkin alkaa miettimään niitä lapsiasi enemmän...tai edes vähän!

Vierailija

Vierailija:

Lainaus:
Rakasteluhan on ihan luonnollista ja vauva vielä niin pieni ettei ymmärrä mistään mitään. Tietenkin ääniä ym. saa vaimennella hieman, ettei toinen pelästy tai herää jos nukkuu. Meillä on kerran rakasteltu niinkin, että vauva on imenyt rintaa samalla, eikä mitään haitannut tätä. Herusi vain tosi vuolaasti, kun äidin orgasmi oli tulossa ja vauva nieleskeli onnessaan, kun maitoa riitti, yleensä kun herusi pikemminkin liiaan hitaasti. Kaikki olivat tyytyväisiä, mies ja vaimo kun olivat saaneet nautintonsa toisistaan ja vauva, kun sai olla äitinsä kainalossa ja masunsa samalla täyteen.Nyt moralistit ajattelee hyi kamalaa, mutta ajatelkoot! Elämässä riittää värejä, ainakin minulla, ei kaikki ole niin mustavalkoista ja paheksuttavaa.
Vierailija

Ja alusta asti ollut molemmista lapsista. Ei ole lapset joutuneet kuuntelemaan ja katsomaan(!!!!!!!!) äidin ja isin touhuiluja. Kylpyhuoneen oven saa muuten lukkoon, ei pääse isommatkaan lapset yllättämään. Vähän mielikuvitusta peliin, ei siinä sängyssä tarvitse aina olla, varsinkaan jos vauva/ lapsi vieressä...!!!

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat