Kohdunsuun avautuminen uudelleensynnyttäjällä???

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Laitanpa tännekkin puolelle..Itselläni on tilanne sellainen, että kohdunsuu on avautunut 2-3cm, pehmentynyt ja lyhentynyt n 2 senttiin.

Viikkoja on nyt 30+1.

Kyseessä on kolmas raskaus.

Vauvan pää tuntuu myös alhaalla alakautta tutkiessa.Jos sinulla on ollu vastaavan tapainen tilanne, onko asialle tehty mitään, oletko elellyt normaalisti vai levännyt tms?Onko vauva syntynyt ennen aikojaan vai mennyt ihan normaaleille viikoille?Itsellä aiemmat synnytykset 38+5 ja 38+3.Koitan nyt ottaa rauhalliseti jotta supistelut pysyis minimissä.. tiedän ettei synnytys nyt ihan helposti käynnisty, ja että uudelleen synnyttäjällä kohdunsuu monesti aukeaa aiemmin ilman vaaraa, mutta tietenkin sitä huolehtii ettei vauvan tarvisi ihan vielä tulla.. seuraava neuvola on tiistaina joten siellä sitten lisää tietoa asiasta..Mielenkiinnosta kuulisin kokemuksianne! =)

Kommentit (1)

Vierailija

Minulla oli kolmannessa raskaudessa kohdunsuu auennut 2-3 cm

viikoilla 31+2. Ei minulle annettu ohjeita sen kummemmin kuin, että oman jaksamisen mukaan edetään...vauva syntyi viikolla 38+4.Nyt odotan neljättä. Viikkoja 34+2...( viikolla 31+1 kävin yksityisellä painoarviossa ja sillon oli kohdunsuu kiinni.) Viikon päästä on lääkärineuvola...saas nähdä miten on...supistuksia on jonkin verran tullut.Jokainen raskaus ja synnytys on erilainen...kuulostaa kuluneelta, mutta on totta. Ota vaan ihan rennosti. Vauva tulee kun on tullakseen...vaikka sitten etuajassa. Hyvät lääkärit ja hoidot nykyään on.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat