BAARIMIKOT..VOI TSIISUS.... ov.

Vierailija

Oonpa tutustunut tässä yhden tutun kautta baarimikkojen ammattikuntaan ja tässä pari huomiota, allekirjoittakaa jos on näin...Valitettavasti useimmat ovat todella simppeleitä! Töihin mennään omalla ajalla jopa 2 h ennen työajan alkamista " laittamaan baaria kuntoon" ... Yritimme sanoa, että vain tyhmä tekee ilmaiseksi työtä... mutta simppeli kun on tämä kaveri, niin kuuroille korville kaikuu...Todella monet käyttävät huumeita... vain bilekäyttöä, mitäs pahaa siinä on? (Sairasta!)Harrastukset: nukkuminen. KÖYRIMINEN. mieluummin aina eri tautipesän kanssa :DLuottotiedot yleensä menneet, taju elämästä pahasti hämärtynyt.... Luulevat tekevänsä hyvää tiliä kun tekevät aivan hulluja tuntimääriä.. Saavat palkan, jonka normaali-ihminen saa normaalityöajallaIhannoivat tatskoja..mauttomia, erilaisia tatskoja.. no huh:)Koulutus: baarimestari..jee jeeUran kohokohta: oma tiski ja työasu, LOL :D

Sivut

Kommentit (23)

Vierailija

Tatuointeja nolla.

Menee töihin viisi minuuttia ennen vuoron alkua, ja tulee suoraan kotiin työvuoron päätteeksi.

Koulutus: viittä vaille valmis lääkäri, tekee myös kielenkääntäjän hommia.

Luottotiedot kunnossa.

Huumeita ei ole koskaan käyttänyt, eikä juo edes alkoholia muutamaa saunakaljaa enempää.Vierailija

Samat hemmot myös sanoo, ettei mieheni ole OIKEA baarimikko koska ei aio pysyä sellaisena lopun ikäänsä :D

Mies ei juurikaan rakasta työtään, mutta a) se on iltaduunia eli päivällä on aikaa opiskella ja/tai olla lasten kanssa, ja b) ilta- ja vkl-työstä saa ihan kivasti rahaa vähäisemmilläkin työtunneilla, plus tipit päälle. Tekee hän toki jo lääkärin työtäkin.

Onneksi baarityö on vain väliaikaista.

6Vierailija:

Lainaus:


6, poikkeuksia on! Arvostan ylipaljon miestäsi, joka vaativan opiskelun ohella tekee! Mutta on vaan tullut niin uskomattomia (kauheita, tyhmiä) tapauksia vastaan, että ei tiedä itkeäkö vai nauraa! Ainakin tuo huumejuttu on kamala :/ap
Vierailija

Vierailija:

Lainaus:


Tatuointeja nolla.

Menee töihin viisi minuuttia ennen vuoron alkua, ja tulee suoraan kotiin työvuoron päätteeksi.

Koulutus: viittä vaille valmis lääkäri, tekee myös kielenkääntäjän hommia.

Luottotiedot kunnossa.

Huumeita ei ole koskaan käyttänyt, eikä juo edes alkoholia muutamaa saunakaljaa enempää.


Vierailija

Minä en taas ymmärrä, miksi jotkut naiset käy niin kuumina baarimikkoihin. Hei haloo?! Sekoittelee drinkkejä, onpa tosi haastava työ. Toinen on portsarit... miten helvetissä jotkut naiset on niin ihastuneita portsareihin? Ei tajuu, ei.

Vierailija

Lainaus:

musta se on white-thrash duunarimeininkiä selostaa, että töihin ei pidä mennä etukäteen, eikä tikkua pitäisi nostaa ristiin jos ei siitä erikseen makseta. En jaksaisi sellaista yhtään. Joo ja olen kansainvälisessä IT-firmassa töissä.
Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat