Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Pissatulehdus raskaana?

Vierailija

Millaisia oirita? Ei ole ikinä ollut,mut nyt epäilen.Kuinka "vakavaa",ehtiikö mennä ens viikolla lääkäriin?

Kommentit (7)

Vierailija

pissatessa kirveli, virtsa oli sameahkoa, pistävän hajuista.Lähti toisella antibioottikuurilla pois. Ei ole mikään akuutti, "vakava" sairaus raskaanakaan, toki täytyy hoitaa.

Vierailija

vessassa juoksuttaa ja ei tule oikein mitään vaikka tuntuu että kamala pissihätä.Pissaaminen polttelee ja alamaha voi olla arka...ja kantsii käydä jo tällä viikolla lekurissa,ja jos se pahaksi menee niin ei sitä kyllä voi hoitamatta pitääkkään.Oireet menee niin pahoiksi.Soita lääkäriin ja kerro oireistasi!

Vierailija

raskaana olevan virtsatiet ovat laajentuneet ja tulehdus voi helpommin levitä munuaistasolle asti (pyelonefriitti). Lääkäri määrää turvallisen antibioottireseptin jos tarvetta.Virtsanäytteen tulee olla mielellään aamuvirtsaa, ja sellaista joka on ollut rakossa vähintään 4 tuntia (voi olla mahdotonta pidätellä niin pitkään päivällä, jos tulehdus!) Hae terveyskeskuksesta pakkaus (purkki + koeputket) jossa on mukana tarkat ohjeet.

Vierailija

Työt painaa päälle ja on pitkää päivää,mut koitan soittaa jos vaikka perjantaiksi ehtis... Kamalaa kun en todella oo ikinä sairastanut mitään "alapäävaivaa",en hiivaa enkä muuta...Mut nyt tosiaan pissatessa vähän kirveltää,pyyhkiessä käy hiukan kipeää ja pissattaa normaalia useammin joten kaipa tää sitä on!!ap

Vierailija

- tiheentynyt virtsaamisen tarve,

- virtsatessa voimakasta kipua ja kirvelyä,

- lievää pahoinvointia,

- saatta olla myös kuumetta.Antamalla virtsanäytteen labraan asia selviää!Mutta: virtsatie voi aristaa virtsatessa vaikkei tulehdusta olisikaan! Se johtuu siitä, että kasvava vatsa painaa virtsateitä ja paikat saattavat ärtyä hiertämisestä.Oli tulehdus tai ei, RUNSAS VEDEN JUOMINEN AUTTAA.

Uusimmat

Suosituimmat