Epäileekö kukaan, että oma mies olit viime yönä teillä tietämättömillä?

Vierailija

Sivut

Kommentit (17)

Vierailija

Hävisi johonkin n. klo 18, eikä ole sen jälkeen näkynyt. Kävi suihkussa, pesi hampaansa, latasi kännykkänsä, otti muutaman olusen ja hävisi minun sykkelilläni paikkaan x. Naapurista löytyi raskauttavia todisteita, että olen käynyt siellä bylsimässä. Näinköhän on koston hetki???

Vierailija

eilen meni yksin baariin, tuli himaan kahdeksan aikaan aamulla, oli kuulemma sammunut ulos... Tänään lähti 3 tuntia sit vähän rullaluistelemaan ja sillä reissulla on edelleenkin... Eikä vastaa puhelimeen. Keskiviikkona oli dokaamassa muuten vaan, tuli joskus kuuden maissa ja torstaina lähti tapaamaan jotain netissä tapaamaansa tytsyä... että näin meillä...Kaipa se on pakko alkaa sitä eroa suunnittelemaan ihan tosissaan, ei tästä tule mitään...

Vierailija

mutta ihan oikeastiko joku väittää että nukkuu puolisonsa kanssa 365 yötä vuodessa???!!!

Kumpi on takertunut ja kehen voi kysyä?! Vai onko luottamuspula niin paha??

Vierailija

meillä nukutaan myös 365 yötä yhdessä. Mihin ihmeeseen ja miksi me mentäisiin jonnekin erikseen, en tajua. Ihan normaalia myös koko tuttavapiirissäni. Lieneekö pitkien, 15-20 vuotta kestäneiden avioliittojen salaisuus se, että viihtyy hyvin yhdessä.

Vierailija

Pitkään ollaan oltu yhdessä, ja tullaan varmaan olemaankin. Mutta osataan olla myös yksin, kumpainenkin nauttii siitä kun saa lähteä esim. mökille pariksi päiväksi akkuja lataamaan, tai kavereiden kanssa jonnekin. Luottamus pelaa, eikä vielä 14 vuoden jälkeen ole tullut eteen mitään sellaista, miksi luottamusta olisi syytä epäillä. Kumpikaan meistä ei käytä alkoholia, ja ne ystävät, joiden seurassa liikumme ja jopa matkustamme joskus erikseen, on tuttuja vuosien takaa, ja myös heidän puolisonsa kuuluvat lähipiiriimme.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat