Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

kokemuksia Peg Peregon-matkarattaista

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Onko kenelläkään kokemuksia kyseisistä rattaista? Olemme ajatelleet hankkia matkarattaat ja näissä on mukana seisomalauta isomalle sisarukselle. Onko se toimiva ja ovatko rattaat muuten kätevät käyttää?Kiitollisina tiedoista äiti ja kakarat

Kommentit (4)

Vierailija

Meillä viime vuoden plikot ja todella hyvät on olleet. Helppo kasata ja ok on myös aisan säätö hiukan pidemmäksi. Meillä ei ainakaan ole tarvinnut laittaa mitään lisä pehmikettä mihinkään, kun on todella muhkeat toppaukset. Seisontatuki ei ole ollut meillä käytössä, mutta ei sitä kyllä voi käyttää, jos on vielä niin pieni vauva et tarvii olla makuuasennossa.

Hyvin on kulkeneet talvellakin, ainoa miinus on ehkä kovilla pakkasilla osien natiseminen.

Todella tilava tavarakori ja kevyet rattaat. Aika kätevä oli pienenä sekin ominaisuus et sai kuomun käännettyä toisin päin.

Meillä olleet ihan ehdottomat, kun reissataan paljon.

Suosittelen!

Vierailija

Kiitokset kovasti vastauksistanne. Luultavasti päädymme kyseisiin rattaisiin, sillä lähinnä reissukäyttöön ne tulevat. Ilmeisesti ovat siis hintansa väärtit ;)kiittäen Tyyni ja kakarat

Vierailija

Hyviä ovat olleet.Nytkin plikon P3:set joissa juuri se isomman sisaruksen " seisomalauta" Toimii hyvin,ainut - on ettei seisomalautaa voi käyttää rattaan ollessa makuuasennossa.Kun meidän pikkuneiti on vasta 4kk ja ei istu on vielä odoteltava koska käyttöön.

Kasaaminen helppoa,käy yhdellä kädellä.Muhkeat rattaat ja mukavia kuoseja.

Suosittelen!

Leanna ja 6 lapsukaista

Vierailija

Meillä on muutaman vuoden vanhat pegperegon pliko P3-rattaat. Takana on jousitus, joka välillä vähän vinkuu. Lisäksi epätasaisella on hankala työntää (voi kyllä vetää) ja talvella tuskin pystyy käyttämään. Kännykkään hankala puhua, koska yhdellä kädellä vaikea työntää suoraan.Kuosit on kivoja ja mahtuu aika pieneen tilaan. Lasta nukuttaessa vaatii mun mielestä peiton tms selän alle, koska kehikko aika kova. Etukaari lähtee napsauttamalla irti molemmista päistä ja tavarapussukka irtoo myös helposti pestäväksi.Kestävät ja toimivat rattaat, mutta talveksi suosittelen esim. brion ponyja.

Uusimmat

Suosituimmat