Kauanko odottaisit yhteydenottoa, huutiksen kaupasta kyse

Vierailija

tuote on aika kallis ja todellakin haluaisin saada sen kaupaksi nopeasti, ostajalle olen laittanut jo kaksi viestiä, ei ole vastannut. 2 vuorokautta sitten jo sulkeutunut. Tuote on vielä sellainen jonka todellakin saisin helposti kaupaksi. En haluaisi jäädä odottamaan että jos käykin niin ettei otakkaan sitä. Monta tuhatta positiivista palautetta hänellä oli, paljon myös negoja

Kommentit (8)

Vierailija

Yleensä on otettu melko pian sulkeutumisen jälkeen yhteyttä. Hänelläkin niin paljon palautteita että on varmasti usein koneen ääressä huutelemassa ja myymässä.

Vierailija

Huh huh. Toivottavasti en IKINÄ osta sulta mitään.Kaikkien elämä ei ole huutonet. Ei tullut mieleen, että näillä ilmoilla hän voi olla vaikka mökillä tai muuten matkoilla viikonlopun.Jos olet laittanut hänelle viestin + tilinumeron niin KAIKKI ostajat eivät suinkaan ilmoittele, että " kiitti tilinumerosta, maksoin just" jne. vaan maksavat nätisti ja odottavat tuotetta eli jos tilinumerosi olet lähettänyt niin hän on voinut jopa jo maksaa tuotteen, mutta sehän ei sulla näy kuin ma tai ti jos on eri pankki.Hieman rajaa tuohon hätäilyyn! Itsekin myyn ja ostan paljon huutonetissä ja palautteita on lähes tuhat. Silti elämääni kuuluu muutakin kuin huutonet eikä siellä ehdi päivystää koko ajan. Itse odotan viikon yhteydenottoa ja/tai maksua.

Vierailija

että olis ollu fiksua vastata kun kysyin aamullakin jo että saiko viestini? En laittanut pelkästään tilinumeroa koska hän asuu samalla paikkakunnalla ja varmasti haluaa noutaa. Eli laitoin viestiä alunperin siitä että koska hänelle sopisi jne. Puoli tuntia aiemmin kun sulkeutui on vielä laittanut omia kohteitaan myyntiin

Vierailija

ei silti tarkoita sitä, että päivystää viikonlopun netin ääressä. Ja vaikka olisi pistänyt kohteita myyntiin hieman ennen niin voihan se silti olla lähtenyt jonnekin siinä välissä.Sitäpaitsi ei kaikki saman paikkakunnan ihmiset silti laita viestiä noutamisesta. Kaikki eivät halua noutaa. Itse sain ihan eilen suoraan maksun saman paikkakunnan ihmiseltä, joka ei edes kysynyt saako noutaa. Kaikilla ei ole autoa tai muuten hankala lähteä noutamaan tavaroita esim. kolmen muksun kanssa, jos mies on vaikka reissutöissä tai ei muuten välitä lastenhoidosta jne.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat