Millainen koti, musamaku, kirjamaku, ulkonäkö antaa älykkään vaikutelman?

Vierailija

kertokaa!

Kommentit (10)

Vierailija

Arto Paasilinnan tuotanto ranskaksi (jos suomeksi niin se on junttia)

Eino Leinon Runokokoelma

Sibelius + muu klassinen

Kirjahylly täynnä kirjoja, ei koriste-esineitä ei tekokukkia. Paljonpaljon kirjoja

Viiniä ei viinaa

Suomen Kuvalehti ei Seiskaa

Älykkäät puhuvat erotiikasta ei seksistä

Festarit ei, Konsertit kyllä

Oikeita taideteoksia, ei julisteitaJne.

Vierailija

sihdetta niin eihän tarvii kun suunsa avata niin vaikutelma murenee. Se että seinällä ei oo julisteita vaan tauluja ei kyllä oikeesti kerro mitään älykkyydestä:)) Sosiaaliluokasta ehkä tai tyylitajusta. Mut mitä tekemistä sillä on älykkyyden kanssa? Mä olen varmaan todella epä-älykäs, kun niitä julisteita seiniltä löytyy.

Vierailija

Älykäs vaikutelma tulee siitä että ihminen tuntee itse omat mieltymyksensä ja uskaltaa olla sitä mitä on. Vaikka pöydällä olis akuankka ja cd;llä junnu vainion pornolaulut. Ja ainoa äly millä oikeesti on käyttöä on tunneäly. Ja sekin lähtee siitä että ensin tunnet itsesi ja hyväksyt itsesi sellaisena kuin olet. Sitten voit aidosti kiinnostua muista ja osoittaa tunneälyäsi.Älykkään vaikutelman luomisyritys on täyttä typeryyttä. Luota itsees. Paitsi jos haluat tekemisiin toisen teeskentelevän tampion kanssa:D

Vierailija

Minusta musamaku voi antaa älykkään vaikutelman. Jos siellä on jotain marginaalisempaa musaa, vieraampaa klassista, fuusiojazzia, kansanmusiikkia tms. Heti tulee olo, että kyseessä valveutunut ihminen!

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat