Mitä maksaa iltapäiväkerho noin suunnilleen?

Vierailija

Meillä lapsi ei olis siellä välttämättä kuin pari pv viikossa viiteen. Lasketaanko se jotenkin tuloista vai onko kaikille sama? En kai joudu koko maksua maksamaan noitten parin päivän takia?

Kommentit (10)

Vierailija

Puisto on ns. avointata toimintaa, puistoilla ei ole HOITOVASTUUTA. Iltapäiväkerhot toimii ihan eri periaatteella. Ne maksaa sen opetustoimen vahvistaman 80/100 e . Pustojen 30 e on vain välipalaraha.

Vierailija

80 e/kk 12-16

100 e / kk 12-17

Koskee myös yksityisten järjestämiä joiden haku menee opetustoimen kautta ja saavat siis kaupungin avustusta. Siis melkein kaikki kerhot.

Vierailija

Me ollaan maksettu vaan 30 e/kk ja ihan kaupungin tukema leikkipuisto on. Siis ainakin lasku tulee Helsingin kaupungilta. Hinta sisältää välipalan.

Vierailija

pääkaupunkiseudulla hinnat ovat n. 80-150e/kk. Joissakin kerhoissa maksetaan sama maksu riippumatta siitä kuinka monena päivänä viikossa lapsi ip:ssä käy. Mielestäni tämä on oikeudenmukaisin tapa toimia palveluntarjoajaa kohtaan; hän palkkaa saman määrän työntekijöitä vaikka osa lapsista olisi parina päivänä viikossa. Ja palkkakustannukset ovat juuri se suurin kustannus ip-toimintaa järjestettäessä. Onhan kyseinen paikka lapselle koko ajan varattu ja muutoin tilalle olisi järkevämpää ottaa lapsi joka tarvitsee ip-hoitoa joka päivä ja maksaisi täyden maksun.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat