Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Ticket, VDT, Mala, Minomy, vai mikä talvihaalari?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Kertokaa kokemuksia seuraavien talvihaalareiden kestävyydestä, lämpivyydestä, mitoituksesta, mitä materiaalia vuori on, hinnoista, nettisivuja, kauppoja pk-seudulta... tietoja tämän talvimalliston väreistä???Ticket to Heaven

Ver de Terre

Mala

Minomy

tai joku muu (ei reimatec, travalle, rasavil, lenne, jonathan)Hakusessa 86 cm tytölle Ticketin Baggie tyylinen yksivärinen toppahaalari (kokonaan vedenpitäväksi teipattu). Viimetalvena meillä oli Ticketin Othello 80 cm ja tykättiin kovasti.Kiitos!

Kommentit (10)

Vierailija

Tosi hyvältä se vaikuttaa. Haalari on kauniin värinen, yksinkertainen ja silti kivan näköinen, ja fleecesisus tuntuu iholle miellyttävältä. Pukeminen voi tosin olla hankalaa. Viimeistely tuntuu laadukkaalta, toisin kuin esim. reimatecissa. Luulisin myös, että haalari on lämpimämpi kuin kotimaiset merkit.Aiempaa kokemusta on ticketistä ja po.p:sta. Po.p on ihan ykkönen, mutta värit ovat minusta vähän tylsiä. Ticketin haalarit ovat taas lapselleni vähän huonon mallisia, sillä tytön kädet ovat tosi pitkät ja ticketin haalareissa tuntuu olevan aika lyhyet hihat.

Vierailija

Ostin viime loppuvuodesta pojalleni Molon haalarin, kun 98 cm Reimatec oli juuri sopiva ja ajattelin sen jäävän pieneksi.Kuvittelin siis, että 104 cm Moloa voisi alkaa käyttämään Reiman rinnalla, mutta Molon haalari on niin iso, että vaikka luulin sen vastaavan 104 cm reimatecia, niin se on varmasti isompi.Veikkaisin, että Molo on todellisuudessa kokonumeroaan 1:n suurempi.Eli nyt sitten tälle vuodelle on odottamassa Molon haalari. Ihania haalareita kyllä ja luulen sopivan mainiosti juuri tänne et-Suomen talveen.Muistelen muuten, että meillä lapset siirtyivät viime talvena vasta joulukuun alussa talvivaatteisiin eli aika lyhyt oli talvivaatteiden kausi viime talvena. Ja lunta taisi tulla vasta helmikuussa kunnolla...Tässä muuten syy, miksi en harkitsisi tälle vuodelle Ticketin haalaria tänne etelään. Viime talvena varahaalarina ollutta Ticketiä ei voitu kertaakaan käyttää kuumuutensa takia.

Vierailija

VDT on kivan mallinen ja lämmin. Ei parhaimmillaan loskakeleillä. Yksityiskohtana jäänyt mieleen, että kaikki Ver de terren omistaneet ovat joutuneet ompelemaan jalkalenksujen nappeja uusiksi. Tipahtavat jo ekoilla ulkoilukerroilla. Meilläkin käytettiin haalari ompelijalla ;)Minymon käyttäjiä en tunne kuin pari. Omaa kokemusta ei siis ole. Haalarit tuntuvat kärsivän pesuista ja käytöstä. Eräs kommentoikin, että on hyvä kakkoshaalari, mutta ei sovellu oikeaan käyttöön. Siksi en ole itse uskaltautunut ostamaan.Yksi parhaista haalareista meillä on ollut Molokidsin haalari. Kestää tosi hyvin rymyämiset, on lämmin ja istuu päällä hyvin. Tällaista ajattelin itse katsella tulevalle talvelle.Ticket on myös ollut hyvä. Tosin malli on sellainen, että mitoitus on oltava oikea.

Vierailija

VDT on myös hyvä, kevyt ja pehmeä puku, lämmin myös eikä liian säkkimäinen. VDT:llä on myös kivat mattamaiset kankaat.

Minymosta ei ole vielä kokemusta, mutta näyttävät kivoilta ja hintakin on kohdallaan.

Reimatec on tietty varma valinta, mutta ah niin ruma ;)

Vierailija

Anteeksi ap, että aloittamaasi ketjuun tulen oman kysymykseni kera...eli minua kiinnostaa kovasti myös tuo MoloKidsin haalarin mitoitus ja kosteudenkestävyys ym. Meillä nimittäin odottaa marraskuussa 2v. täyttävää poikaa MoloKidsin talvihaalari koossa 92. Ostettaessa näytti hurjan suurelta, mutta oli niin ihana, että oli pakko saada :o) Mutta hyvin lämpöiseltä vaikuttaa.

Vierailija

Minomy, Ticket, Molo, VDT... kaikki vaikuttaa kivoille. SItten törmäsin vielä uutuuteen, Ida T haalariin.Valintaa helpottaisi, jos jostain saisi tietoon kankaiden kulutuksenkestävyyden. Reimatec ainakin ilmoittaa lukuina. Löytyisiköhän näiden Tanskalaisten pukujen tarkempia tietoja jostain? Mistä olette ostaneet Molo-kidsin haalareita? Entä Minomyn?

Vierailija

Millaista mitoitusta ovat nuo Molon puvut? Käykö niissä sama koko kuin esim sisävaatteissa, vai ovatko älyttömän reiluja?

-kiitos!

Vierailija

Mittailin aikoinaan 98 molokidsin haalaria 98 reimateciin. Eroa oli parisen senttiä molokidsin hyväksi. Malliltaan muistaakseni juuri samankaltainen tuon vyötärömallisen reimatecin kanssa. Tosin pitäisi varmaan etsiä haalari ja vertailla sitä johonkin nykyisistä ennen kuin annan enempää koko- tai malliarvioita ;) Meillä haalari oli viime talvena pojan suosikki pulkkamäessä. Eli testattiin tuo kosteudenpitokin ;)

Vierailija

Meillä oli viime talvena käytössä VDT, Ticket, Minymo, Lenne & Poivre Blanc ja varahaalarina Rasavil (eli aivan liian monta haalaria). Reimatec oli hankittuna edellisenä keväänä, mutta olikin syksyllä jo liian pieni.

Käyttäjänä oli syksyllä vuoden täyttänyt poika.

VDT oli lämmin ja kaunis puku, koko oli pientä, joten puku jäi jo alkutalvesta pieneksi, samoin kävi syksyllä ostetun Ticketin puvun kanssa. Minymon puvusta pidin, se oli meillä käytössä lopputalven. Helppo pukea päälle, värit pysyivät pesussa ja oli lämmin puku.Lennen puku oli kanssa lämmin, samoin Poivre Blancin puku, joka oli mitoitukseltaan juuri sopiva hoikalle pojalle. Ja yllätys yllätys, tuo Rasavil:n käyttettynä ostettu puku oli ahkerassa käytössä päiväkodissa (vaikka se sinne oli varapuvuksi viety, niin tädit tykkäsivät aina sen laittaa ulkoiluun päälle).Täksi talveksi on 2 pukua odottamassa, Reimatec ja Ticket. Juuri sovitimme ja taidan luopua toivosta että Ticketiltä löytyisi meidän pojalle sopiva puku, 92 cm puvussa hihat ja selkäosa on sopivat, mutta lahkeet liian pitkät, reimatecin 92 cm puku oli ihan sopiva. Mutta tuo Ticketin puku on kyllä kauniimpi ja lämpöisemmän oloinen.Uusimmat

Suosituimmat