1-vuotiaan syyskenkäasiaa..

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Meidän reilu 1v:llä on tällä hetkellä käytössä nahkaiset ensiaskelkengät. Kävelee jo reippaasti ja kengät alkaa käydä kohta pieniksi, keväällä ostetut. Kuivan kauden menee vielä siskon entiset nahkaiset kengät muttaMitä näiden jälkeen, kun alkaa kylmemmät ja sateiset ajat?Kumpparit tietty sadesäällä, mutta mitkä olisi hyvät sellaiset kengät jotka menisi kostealla syyssäällä ja vaikka luedossa talvessa? Mitä kenkiä olette lapsillanne käyttäneet?

Kommentit (10)

Vierailija

VälikausiGoret villasukan kanssa myös talvella? Jos koville pakkasille (mitä ne on?) olis vaikka Kuomat?Missä kaupassa noita oli? Oliko niissä vuorta? Meillä on nyt käytössä superfitit ja olen tykännyt niistä. Nuo voiskin olla kivat! Harmi kun olen näissä kenkäasioissa liian käytännöllinen, eli meiltä ei liikoja kenkiä löydy :/

Helun@78:

Lainaus:


Näin kaupassa nyt ihanat hieman paksummat syksyiset nahkakengät, joissa aavistuksen korkeampi varsi. Olivat ruskeat ja pohjakin vähän jämäkämpi. Taisivat olla superfit merkkiset. Olisin heti ostanut meille, mutta kenkiä on jo ihan liikaa.
Vierailija

Minä mietin kans tuota kokoasiaa. Meidän poika on kans 1v 2kk ja käytössä on ollut 21 kengät. Meillä on siskon vanhat Kuomat kokoa 23 ja ne on ollut hänellä samanikäisenä. Luulisin, että tuo 23 menisi meillä ensi talvena. Ajattelin kuitenkin, että hankin uudet kengät vasta myöhemmin kun ilmat viilenee, lapsen jalka voi kasvaa yllättävän paljon lyhyessäkin ajassa. Kannattaa käyttää myyjää apuna ja sovittaa kenkää tai mitata irtopohjalliseen, että jää yhteensä se 1,5cm liikkuma+kasvunvaraa! Maksaahan ne Goretex-kengät varmaan 50¿ ylöspäin siksi juuri ajttelin odottaa oikeaan ajankohtaan.

Vierailija

jo ihan syksystä käytössä. Goret eivät ole kovinkaan lämpimiä, joten eivät ole olleet hiostavat syksyllä.

Jotenkin jotkut välikausikengät tuntuvat turhilta ostoksilta. Käyttöaika olisi ehkä kuukauden verran syksyllä, joten tuntuvat turhilta ostoksilta. kevääseen mennessä kun varsinkin pienen lapsen jalka on yleensä kasvanut aika paljon.

Nolona voin tunnustaa että lapseni on käyttänyt viime talven gorekenkiään myös kesällä sadesäällä. Kumisaappaat eivät pysy ilman housujen lenksuja jalassa, joten goret ovat olleet hyvät, joskin liian lämpimät kesäsäähän.Talvella lapselle on lähes poikkeuksetta goreissa villasukat. ja pakkaskenkinä ovat olleet jotkut nahkakengät.Vierailija

Olen nähnyt semmoisia ohuella vuorella olevia hieman korkeampivartisia välikausikenkiä. Meillä kyllä menty nahkakengillä ja sitten ihan talvi goretexeillä. Ja välillä kumisaappaat villasukalla.Näin kaupassa nyt ihanat hieman paksummat syksyiset nahkakengät, joissa aavistuksen korkeampi varsi. Olivat ruskeat ja pohjakin vähän jämäkämpi. Taisivat olla superfit merkkiset. Olisin heti ostanut meille, mutta kenkiä on jo ihan liikaa.

Vierailija

jotka eivät kuitenkaan ainakaan meillä ole olleet liian lämpimät syksykäyttöön. Varsi ei toki ole mitenkään kovin korkea. Meillä on myös menty ihan Eccon varrellisilla muka talvigoreilla syksyllä ja keväällä, ja pakkaselle on sitten ollut karvavuoritepsut.

Vierailija

Meillä kun ei ole koskaan ollut lapsilla Coretex kenkiä niin juuri tuo lämpöisyys mietitytti. Hyvä tietää että samat kengät menee syksyllä ja talvella, ja myöskin ilmeisesti kesällä ;). Tosin voihan tätä syksyä jatkua taas jouluun asti! Eli jos hankkis talvicoret sitten kun viilenee, niin niitä vois alkaa sit heti käyttämään ilman villistä. Myöhemmin villisten kanssa :)

Itselläkin on ns. vaelluskengät jotka menee syksyn ja talven, eli jotkut samankaltaiset.

Vierailija

minusta talvi goret on myös sen verran " ei lämpimät" kengät, että en ole miettinyt edes erikseen välikausigoreja. goretexeissähän ei saisi käyttää 100% villaa olevia sukkia, vaan parempi olisi osittain jotain muuta materiaalia (reimalla on ainakin tämmöisiä sukkia). älä kysy miksi... en nyt muista.Eccolla on yleensä talveksi tullut paksumpi ja ohuempi gore kenkä. ohuempi kai nimellä light.noissa ruskeissa nahkakengissä ei muistaakseni ollut vuorta.meillä kenkävarustus ollut näin talvella ja syksyllä: talvi goret, jotkut vielä lämpimämmät talvikengät (karvavuorelliset... kuomat ei meille sovi), nahkaiset kävelykengät, goretex " lenkkarit" matalalla varrella (superfit), kumisaappaat, hienostelukengät... näin siis meidän 1v ja 2,5v lapset varustettu.

Vierailija

uusia Goretex kenkiä edullisesti, niin sellaiset on sitten talveksi ja syksyn märille keleille. Meillä siis vasta eka talvi kenkien kanssa tulossa, mutta näin ajatetelin toimia. On meillä sitten Batman kumisaappaat pojalle sadeilmalle, mutta en edes kuvittele niiden oikeasti pysyvän jalassa, mutta kun oli niin nätit ja alessa, niin oli pakka taas kerran saada.

Vierailija

tungen nyt soppani tähän keskusteluun. Eli esikoinen nyt 1v2kk ja käytössä kengät nro 20-21, sisämitta noin 14cm. Minkäkokoiset talvigoret kannattaisi hankkia, jotta menisivät sitten koko talven eikä olisi liian isot. Ja mitä tuollaiset goretex kengät maksaa? Kiitos jos joku viitsii vastata.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat