Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Onko teidän lastenne nimissä joku teema tai muu yhteinen tekijä?

Vierailija

Joskus kuulee esimerkiksi kaksosista, joille on laitettu lähes sama nimi ja hölmöltähän se kuulostaa, mutta niin toisaalta hiukkasen oudolta kuulostaa sekin, jos sisaruksilla on nimet täysin eri maailmoista. Onko teidän lastenne nimissä paljon yhteistä ja paljon eroa?Meillä nimet ovat samaa tyyliä ja samalta aikakaudelta, mutta eivät äänneasultaan muistuta toisiaan. Pojilla on etunimissään yhtä monta kirjaintakin, mutta tytöllä sitten eripituinen nimi.

Kommentit (12)

Vierailija

vasta yksi, mutta teemana tulee olemaan kaikilla Espanjalainen nimi. esikoisella jo on ja kakkonen syntyy tammikussa, sillekkin sellainen hakusissa.Espanjalainen ihan vaan sen takia, että haluan erikoisemmat nimet lapsilleni, eli ei mitään tusina tavaraa joka koulussa. Oma perheeni asuu Espanjassa ja puhuu espanjaa, joten tuo maa on tietysti se mistä nimet haetaan.Nimet pitää kuitenkin sopia suomalaisees sukunimeen ja suomenkieleen. Eli ei ole helppoa löytää nimiä jotka toimii molemmissa maissa :) pojalle kuitenkin löytyi ja nyt on tytölle hyvä jo mielessä. Toinen poika jos tulee, niin vielä ois hakusessa!

Vierailija

Mun korvaan kuulostaa ihan pöljiltä samanoloiset nimet tai nimet joissa on vaan yksi kirjain eri, tyyliin jos siskokset olisivat Sanna, Sanni, Sanne. Ennemminkin antaisin esim nimet Sanna, Kati, Tiina tjsp.

Vierailija

että kummankin lapsen nimissä on samat kirjaimet mutta eri järjestyksessä (ei ihan samaa määrää sentään)

Huomattiin vasta nuoremman ristiäisten jälkeen kun kävin ostamassa kirjaimia nimitauluihin lastenhuoneen seinälle ;)

Vierailija

Kaksi viimeistä kirjainta ovat myös samat, mutta nimet eivät äkkiseltään muistuta toisiaan juurikaan, varmaan johtuen paljolti siitä, että tavuja on eri määrä ja toinen alkaa konsonantilla ja toinen vokaalilla.

Vierailija

En halunnut samalla kirjaimella alkavaa, mutta Eeli ja Oona ovat molemmat helppo sanoa ja sopivat yhteen. Toiset nimet ovat ihan erilaisia.

Uusimmat

Suosituimmat