Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Kannattaako ostaa asuntoa (pks), kun

Vierailija

olemme vielä epävarmoja jäämmekö edes Suomeen asumaan pitemmäksi aikaa? Tällä hetkellä molemmilla vakityöt ja viihdymme ihan hyvin Suomessa. Toisaalta asuminen ulkomailla houkuttaa myös, mies ei ole suomalainen ja haluaisi jossain vaiheessa muuttaa edes pariksi vuodeksi kotimaahansa. Kaikki suunnitelmat ovat vielä hyvinkin auki, tuntuu vaan turhalta maksaa vuokraa kun voisimme ostaa omankin.Toisaalta tuskin kovin pahasti tulisi takkiin, jos nyt ostamme ja sitten myöhemmin myisimme pois. Tuskin täällä pääkaupunkiseudulla asuntojen hinnat ainakaan romahtaa lähivuosina?

Kommentit (5)

Vierailija

Ja ellei teillä ole ihan suunnattomasti rahaa, niin alussa maksatte vain korkoja pankille, joten muutamassa vuodessa tulee nimenomaan vain turpiin...

Vierailija

Lainaa olisi tarkoitus ottaa max. 170000e, max 20v laina. Mutta mietityttää toki se, että jos myisimmekin asunnon esim. 5v päästä, jäisimmekö tappiolle vai saisimmeko omat takaisin. Toki voisimme laittaa asunnon myös vuokralle, jos muuttaisimme vain pariksi vuodeksi ulkomaille. Mutta en tiedä onko siihen varaa, miehen kotimaassa palkkataso on paljon matalampi, enkä itse ehkä löytäisi töitä.

Vierailija

että pystymme lainaakin lyhentämään ;) Eli siis toki lyhentäisimme lainaa enemmän kuin maksaisimme korkoja. Mistä lähteestä tuo asuntojen hinnan lasku on peräisin?-ap-

Vierailija

Kun sillä pelotellaan, että tää hintakupla puhkeaa ja se mitä Usassa tapahtuu, tapahtuu myös Euroopassa niin sitä vaan. En väitä, että oisin oikeessa. Mutta jos olet jo järkeillyt, että voitte ostaa niin ostakaa toki:)

Uusimmat

Suosituimmat