Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Pieneentilaan menevät yhdistelmävaunut -- kokemuksia

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015


Heippa!Nyt ovat hyvät neuvot ja kokemukset erittäin tervetulleita! : )

Etsimme perheemme esikoiselle yhdistelmävaunuja. Vaunujen tulee olla kevyet nostaa autoon (VW Golf), mennä sisällä pieneentilaan (ei hissiä / portaita, ainakaan tällä hetkellä), liikumme pääasiassa kaupungissa ja ne ovat tulossa talvivauvalle.

Olemme miettineet Gessleinin Swingejä tai Teutonian Funeja. Vai joku muu?!

Kotipaikkakunnallamme ei ole em. vaunujen edustusta eli tällä hetkellä olemme aivan nettitietojen varassa.

Ja myös kokemukset kantokopasta tai pehmeästä kantokassista talvivauvalle ovat tarpeen!Kiitos jo ennakkoon kaikesta avusta!!

Kommentit (5)

Vierailija

ja päädyimme ostamaan Herquleksen Raptor 3 spinit. Nyt poikanen on vuoden ja 4 kk, ja olemme olleet vaunuihin tyytyväisiä. Pieneen tilaan menee ja nopeasti autoon, eturengas irrotetaan aina mutta se käy tosi näppärästi. Kolmipyöräisyyttä hieman epäilimme etukäteen, mutta siitäkään ei ole mitään haittaa ollut, koska vaunut ovat tosi tukevat. Renkaat ovat sen verran tukevat, että niiden kanssa ei ole ollut pulmaa millään kelillä. Kaupungilla liikkuessa kolmipyöräisyys on mielestäni ihan ehdoton juttu. Meillä noissa vaunuissa oli pehmeä kantokoppa, vauva tosin kevätvauva, joten en osaa sanoa kumpi olisi parempi vaihtoehto. Mikäli saatte rattaat esim. varastoon ja kannatte vauvan sisälle kopassa, on kova kantokoppa silloin toki hyvä.

Onnea odotukseen :)

Vierailija

Meillä on ollut käytössä Gessleinin Swing fi vaunut ja niiden ominaisuuksiin olen ollut tyytyväinen: menevät kyllä helposti autoon kuin autoon melkein. Renkaat kiinnitettynä ovat kyllä aika leveät, mutta renkaat irroittamalla sitten vielä matalammat ja kapeammat. Meillä runkoa säilytettiin varastosa kun käytössä ei ollut hissiä. kantokopassa oli vauva helppo kantaa ylös. Meillä käytössä oli pehmeä kantokoppa joka kyllä ajoi asiansa mainiosti: oli lämpöinen; ja alkuun mietin että kuin meidän jo melkee puolvuotias sinne mahtuu toppauksineen kun isompi vauva oli niin hyvin antoi koppa myöden ja toppapuvussa ja makuupussissa mahtui hyvin nukkumaan kovilla pakkasilla.Käytössä kevyet ja tosi " pehmeesti" kulkevat maastossa kuin maastossa.. Miinuksena voisin sanoa että kasausmekanismit tuntuvat välillä monimutkaisilta, mutta nopeesti niitä oppi käyttämään kuitenkin.Vierailija

Noista ottaisin ehdottomasti funit. Jotka meillä onkin;) Niiden leveys on 54cm, gessleinien 65 ja onko raptorien jopa 67? Kaupungissa ja julkisissa liikennevälineissä on tosi paljon hyötyä kapeammista rattaista. Funeilla pääsee joka paikkaan. Ja musta ainakin autoon pakattaessa on todella rasittavaa aina irrotella pyöriä, sitä kun joutui tekemään meidän edellisten yhdistelmien kanssa. Ja tosiaan nuo kääntyvät, mutta lukittavat pyörät on tosi iso plussa.

Vierailija

Kiitos kaikille vastauksista!Johis., onko Funin pienemmät eturenkaat epäkäytännölliset? Ja vaunuissa ei taida olla " käännettävää työntöaisaa" ? Nämä kaksi em. omaisuutta mietityttävät tällä hetkellä kovin...Aurinkoista iltaa!T.eskotar

Vierailija

eskotar:

Lainaus:


Kiitos kaikille vastauksista!Johis., onko Funin pienemmät eturenkaat epäkäytännölliset? Ja vaunuissa ei taida olla " käännettävää työntöaisaa" ? Nämä kaksi em. omaisuutta mietityttävät tällä hetkellä kovin...Aurinkoista iltaa!T.eskotar


Eivät ole epäkäytännölliset, ne saa tosiaan lukittua suoraan kulkemaan. Loskasohjosta tosin ei ole vielä kokemusta, mutta suomenlinnan mukulakivillä rullasivat ihan siedettävästi(toisin kun matkikset joita välillä piti jopa kantaa..). Pyörät ei ihan pikkuriikit kumminkaan ole, halkaisijaa n. 19cm. Heittoaisaa ei tosiaan ole, muutenhan siinä tulis isot pyörät eteen ja pienet taakse, mutta istuinosa on käännettävä(paitsi fun cs(?) mallissa) joten vauvan saa itseään päin ja taaperon nenämenosuuntaan. Kaikenkaikkiaan olen tykkännyt näistä älyttömästi, tavarakorikin on tosi tilava, kunhan sen oppii pakkaamaan oikein, eli täyttää sivusta, eikä päästä, niinkuin normirattaat.

Uusimmat

Suosituimmat