Apua! Kokemuksia? Keskenmeno? Kuinka pian tuhruvuodon alettua voisi odottaa kunnon vuodon alkavan?

Vierailija

Pelkään, että on tulossa keskenmeno. Aamulla tuli pyyhittäessä rusehtavaa tuhrua. Nyt tullut jo pikkaisen pikkuhousunsuojaankin. Jos kyseessä km, niin koska alkaa tulla verta?! Vai voiko olla, ettei tule verta.

Kamala paniikki! Just alkoi rv7.=(

Sivut

Kommentit (30)

Vierailija

Kolmantena päivänä muuttui ensin kuukautisvuodon tyyppiseksi vuodoksi, sitten yltyi nopeasti sellaiseksi, että sain vaihtaa yhden illan aikana 3 (ihan täyttä) sidettä, ja taas laantui kuukautisvuodoksi. Ultrassa yksityisellä todettiin, että kohtu oli tyhjentynyt - mikä oli hyvä; ettei joutunut kaavintaan.Voimia odotukseen, ei ole välttämättä vielä km - toivotaan ettei vuoto ylly; tai jos se yltyy kunnon vuodoksi, voit ainakin tuudittautua siihen, että luonto sitten hoitaa kaikki kerralla pois; ei se kaavintakaan ole hyvä asia tulevaisuuden raskauksia ajatellen.

Vierailija

Kyllä minä heti haluan tietää.

Itselläkin tuulimuna takana.

Ärsyttävää, kun oma kroppa huijasi 11 viikon ajan olevansa raskaana :/

Vierailija

Turha mennä sinne, ellei ole sietämätöntä kipua tms. muita oireita, joita ei voi kotona hoitaa. Ohjeeksi puhelinpäivystyksessä annettiin tuohon tuhruvaiheeseen, että vähän voi lepäillä, jos siltä tuntuu. Km tulee, jos tulee, välttämättä siis ei. Olin viikolla 10.Km alkoi kaksi päivää tuhruvuodon alkamisen jälkeen. Ohjeena päivystyksestä, omalta gyneltä ja neuvolan th:lta edelleen pysyä kotona ja syödä ibuprofeenia ja parasetamolia sekä mennä jälkitarkastukseen polille seuraavana päivänä.Tuhru ei itsessään ole varma keskenmenon merkki, monilla naisilla esiintyy tuhrua, vaikka kaikki on kunnossa. Jos tilanne käy liian raskaaksi psyykkisesti, voit hakeutua ultraan, mutta jos vuoto pysyy pelkkänä tuhruna, kyseessä ei ole km.

Vierailija

Tiedän, että voi olla ihan normaaliakin, mutta silti pelottaa. Meillä monen vuoden lapsettomuus taustalla, ja nyt ekaa kertaa raskaana..

ap

Vierailija

ruskeaa tiputtelua. Vuotopäivien välillä oli aina noin viikko. Ja menossa oli ihan alkuraskaus ehkä joku rv 8. -> . Ei kuitenkaan ollut km, tuossa tuo 2v tyttö kovasti touhuaa.Odottele rauhassa vaikka vaikeaa onkin, älä menetä vielä toivoasi.Mulla tiputtelu johtui ilmeisesti istukan infarkteista, jotka ilmeni synnytyksen jälkeen (että niitä oli ollut)...

Vierailija

Iso kiitos kaikille vastanneille.

Ajatelin nyt odotella ainakin huomiseen ja katsella tilannetta. Jos vielä huomenna tulee minkänlaista vuotoa, hakeudun lääkäriin.

Vuoto on siis tosi vähäistä. Paperiin tulee pyyhittäessä vähän, ja pikkuhousunsuojaan tullut koko päivän aikana sellainen yksi pienen pieni pläntti.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat