onko vauvan seläle haitallsita nukuttaa sitterissä kun vauvalla 2kk on kamala nuha eikä

Vierailija

voi nukkua makuultaan. nenä menee heti tukkoon ja ei meinaa saada henkeä. ei auta vaikka on kirjoja sängynjalkojen alla. nyt mietinkin etä onkohan tosta jotain haittaa että nukkuu päikkärit sitterissä. viime yönäkin laitoin sitterin sänkyyn ja vauvan sitteriin kun oli niin tukkoonen.

Kommentit (11)

Vierailija

Haitallisempaa se tukkoisuus on. Eikä minusta ole mitään ihmeellistä siinä, että vauva on sitterissään omassa sängyssään -onhan ap niin, että oli pinnasängyssä, olihan!

Vierailija

meidän lapset on ollet kovia pulauttelemaan ja kuopuksella oli nuhaakin silloin ihan pienenä. Sitterissä sai nukuttua hyvin. Mitään haittaa en ole huomannut siitä jääneen. Kaikki meni hyvin! Noin 5kk iässä muutti omaan sänkyyn ja isosiskon kanssa omaan huoneeseen kun heräsi pieneenkin kolahdukseen nukuttuaan muutaman tunnin. Yöt on menneet loistavasti! Kävin imettämässä muutaman kerran yössä toisessa huoneessa.Kokeile mikä tuntuu parhaimmalle!!

Vierailija

Nukuta vain sitteriin jos vauva saa siinä nukuttua.

Meillä on nukutettu joskus myös sitteriin ja jopa vaunuihinkin jos vauvat ovat olleet niin räkäisiä etteivät ole voineet sängyssä nukkua.Vierailija


Eihän se lapsi parka montaa päivää niiskuta, eikä niinä muutamana päivänä ehdi tottua liikaa siihen sitteriin. Anna palaa vaan. Ei se selkä siitä muutamasta päivästä pilalle mene.

Vierailija

Voisko sitteri sitten olla vaikka lattialla, jos ei muualla tunnu nukkuvan? Pelottaa vaan, että jos sitteri jotenkin kippais ja vauva jää alle/puristuksiin tms.

Vierailija

nenäfrida letkulla imetty. mutta eipä se räkä oikeen mihkään läh kun on josain nenän ja nielun välissä ja siellä röhisee.-ap-

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat