Mita syntymapaivalahjaksi 4-vuotta tayttavalle pojalle? Hanella on kasapain leluja ja vaatteiden suhteen on aika nirso. VINKKEJA pikaisesti...

Vierailija

Kommentit (15)

Vierailija

ja sai äidin onneksi paljon vaatteita. :-) Ei tietty itse ollut niin kiinnostunut niistä.. Riippuu vähän paljon on rahaa käytettävissä ja missä lapsi asuu.Me asutaan maalla ja mieluisin lahja oli virveli sekä kalastukseen liittyvät jutut kuten uistinboxi ja uistimet. Lelut tietty kiinnostaa lasta, mutta onneksi poikamme ei saanut useita, kaikki paikat on jo täynnä niitä. Itse suosin kaikenikäisille lapsille kirjalahjoja, jos budjetti ei ole kovin suuri. Tai sitten joku kiva lautapeli tai lasten pleikkapeli (myös tämä oli hittilahja meillä) tai sit joku kiva lasten DVD (meidän poika sai Disneyn klassikoista Peter Panin). DVD:t ei vie paljon tilaa, mutta niitä aina välillä tarvitaan.

Vierailija

Geomag-magneettirakentelusarjasta. Pakettien hinta vaihtelee mielestäni 8.90 - 50e.Kirja, lahjakortti jonnekin vaikka Spice Iceen, Finnkinoon tms. olis kans kiva yllätys meillä.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat