Alettaiskos ideoimaan naisille tarkoitettua pornoelokuvaa? Mitä siinä mielestäsi saisi olla?

Vierailija

Sivut

Kommentit (31)

Vierailija

on juoni ja pitkän hehkutuksen jälkeen päästään asiaan... ei tartte olla mitään lähiottoa, mutta nuolemista yms kuitenkin, sitäkään ei sentin päästä, vaan kasvot olis kiva nähdä...Vierailija

suihinottoa (nainen mieheltä) niin hiton paljoa. Katsoessani (miehille?) tarkoittettua leffaa on sitä yli puolet ajasta. Ei kiihota/kiinnosta sitä katsella. Joutuu menemään pikakelauksella.

Vierailija

oiekin kunnolla!Nainen olisi nuori ja viaton, kaunis ja suloinen. Ei pumpattu ja blondattu ähkiä. Mies olisi komea ja nuori, he olisivat toisilleen sopiva ja luontainen pari. Ei karvaista lihavaa saksalaismiestä ja nuorta vikisevää tyttörukkaa.Saisimme seurata heidän rakastumistaan, katseitaan ja kiihkoa. Pientä kevyttä mutta oikeaa juonikuviota. Ei ylinäytelemistä!Itse seksikohtauksessa he riisuisivat toisensa, suutelisivat toisiaan joka paikkaan, katoisisvat toisiaan silmiin! Nainen olisi hieman kokemattomampi ja nauttisi miehen pitäessä ohjat käsissään.Mies napittaa naiselta paidan ja suutelee tämän rintoja, kaataa sängylle ja riisuu vaatteet. Mies riisuu omat vaatteensa ja suutelee naista, siirtyen alemmas. Levittää naisen jalat hitaasti. Nainen hieman epäröi, ja arastelee sitä, että mies tahtoo tarkastella häntä tarkemmin. Nainen ei kuitenkaan voi vastustaa kun mies alkaa silitellä hänen reisiään ja häpyään. Tässä näytetään sekä lähiottoja, että naisen ja miehen välistä katsekontaktia. Mies ihaillen katsoo naista tarkkaan ja alkaa hivellä häntä ensin käsillään ja sitten kielellään, suudelleen ja hieroen. Nainen nauttii silminnähden suuresti, huohottaa ja on yllättynyt miehen hellistä otteista.

Nainen rohkaisee itsensä ja alkaa hyväillä miestä, laskeutuu ja suudellen ja käsin antaa miehelle nautisntoa. Ei kauaa, vaan vain hetken, siihen asti kun mies nostaa naisen ylös painaa sängylle, levittää tämän jalat sängyllä ja painautuu naisen reisien väliin. Laittaa suonikkaan peniksensä naisen häpyhuulille, mutta ei paina sitä sisään. Hän katsoo naista silmiin, joka antaa katseellaan luva ja mies alkaa painautua sisään hi-taas-ti milli milliltä. Kun se on kokonaan pohjassa hän kumartuu suutelemaan naista kiihekästi ja he keinuvat rytmissä rakastellen ja huohottaen....

Vierailija

-Musta mies ja valkoinen nainen

-Mies ottaa naisen eikä kysele. Siis sellaisia todentuntuisia kohtauksia, jossa yhtäkkiä jokin ennestään tuntemattomien naisen ja miehen tapaaminen muuttuu miehen aloitteesta kiihkeäksi rakastelukohtaukseksi.

-Ei tosiaankaan yhtään suihinottokohtauksia (siis että nainen ottaa mieheltä suihin. Yäk.)

-lesbo- ja homoleffat olkoon erikseen, kiitos

Vierailija

Esim. ei lesbokohtauksia, ei naamalle laukeamisia, ei ryhmäseksiä, ei alistamista. Yleensä kauniiden ihmisten harrastamaa seksiä kauniissa ympäristössä. Kaikki kuitenkin näytetään eli erektio, suuseksi, yhdyntä... Juoni nyt on yleensä, mitä on, mutta yritystä kuitenkin.

Vierailija

seksikkäämpiä kuin alasti.Sellaisia miehiä keillä on lantiossa hyvät lihakset, miksiköhän niitä lihaksia sanotaan? Tuossa alavatsalla ihan sivussa.

Vierailija

Suihinottoa en minäkään diggaa.Musta tästä voisi tulla hyväkin elokuva, jos siinä vielä on kohtauksia, jotka hieman ylilyö naisellisuuden esim. on jokin miehistä olemusta korostava. Kerran näin kesken romanttis/eroottisen ohjelman oriin astuvan kalu pitkänään toista hevosta ja se oli juuri sellainen mieleenpainuva ylilyönti, joka vaikutti pikkaisen jopa kauhistuttavalta, mutta vaarattomalta. Voisi olla vaikka jokin vaaratilanne tai kiinnijäämisriski (kamala pakkonaitetun tytön lihava vanha aviomies kiertää tallinpihaa talikkokädessä etsien vihapäissään nuorikkoaan, kun nuoripari peuhaa navetan ylisten heinäkasassa). Se kiihdyttää hengitystä. :)

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat