Mitä keholleni tapahtuu jos olen syömättä?

Vierailija

Aloitus on ehkä hämäävä mutta ihmettelen mitä oikeasti kropelleni tapahtuisi jos tästä lähtien söisin päivässä vain yhden pienen salaatin ja joisin paljon vettä? Kuinka kauan kestäisi ennen kuin pyörtyisin? Kyllähän ihmiset kehitysmaissa elävät monta vuotta!Minä siis vain ihmettelen,en aio toteuttaa.

Kommentit (6)

Vierailija

Kaikki paino lähtee ensin lihaksista ja vasta ihan viimeisenä lähtevät rasvat, siksi esim. laihduttajille ei suositella syömättömyyttä, koska kaikki läski jää ja lihakset lähtee.

Vierailija

aiheuttaisi todennäköisesti vastustuskyvyn laskun, jolloin saisit helposti jonkin taudin. Hyvin heikossa kunnossa olevalle joku pienikin juttu saattaisi olla tappava. Sairauksia aiheutuisi myös pelkästään tarpeellisten ravintoaineiden puutteesta. Proteiinin ja muun energian puutteessa varmaan lihakset surkastuisivat.

Vierailija

Ehkäpä et kaikkia b-vitamiinejakaan saisi, ja ajan kanssa tulis puutetta kaikista rasvaliukoisista vitamiineista.Eihän kehitysmaissa eletä ihan noin yksipuolisella ruokavaliolla, sen takia ei aivan näin yleensä käy, mutta lapsille proteiinin puute aiheuttaa sen pallomahan.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat