Missä vaiheessa soitan poliisille, kun miehestä ei kuulu mitään?!

Vierailija

Eilen lähti puoli yhden aikaan työporukan kanssa hurvittelemaan. Sanoi jäävänsä yöksi ja tulevansa heti aamusta kotiin. Mies ei koskaan juo känniin asti. Voi ottaa kaljan tai kolme maksimissaan. Nyt sitä ei saa mistään kiinni! En edes tiedä kenen kanssa oli menossa! Yhden kaverin tiedän nimeltä (tämän kenen luo oli jäämässä yöksi), mutta osoitetta/numeroa ei saa numerotiedustelusta. Aluksi olin pirun vihainen, kun ei vastaa. Mutta nyt pelottaa, mitä sille on sattunut!

Sivut

Kommentit (25)

Vierailija

täällä kerta toisensa jälkeen vaan nousee uudestaan voimiinsa... Edellisen kerran oli kyllä tyylikkäämpi, kun mies saapui ryyppyreissulta uuden naisen kanssa ja tahtoi erota...Vähän jotain uusia tuulia näihin tarinoihin, olis nyt edes ollut homo...

Vierailija

Joku oli näköjään vastaillut minuna tuolla välissä. Mies oli tosiaan juonut enemmän kuin takoitus. Olivat olleet kaverin luona vasta viidelta aamulla ja heräsi kahden jälkeen ja soitti sitten silloin. Että näin kävi meillä. Terv. oikea ap

Vierailija

ja makaa jonkun naisen luona.. usko pois, tämmöistäkin sattuu. Ehkäpä vielä useammin kuin katoamisia väkivallanteon yhteydessä..

Vierailija

ee tullut ainakaan vielä, vaikka niin sanoi.kertokaa miten voi vain ilmottaa mulle, ei halua edes keskustella, lähtee vaan.oottko sitä mieltä, että tämä suhde on jatkunut jo kauan?

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat