Miten tehdä hyvää porsaankyljyksistä?

Vierailija

Eli miten valmistaa, että tulisi mahd. maukkaita ja mehukkaita? Haluaisin laittaa ne uuniin, mutta antakaa valmistusvinkkejä.

Kommentit (3)

Vierailija

Itse asiassa muistankin nyt, etta paistoin niita yhteensa noin 8 min., siis kaantaen valilla, ja laitoin vain uuniin muutamaksi minuutiksi niin etta grillimauste " sulaisi" vahan pintaan, mutta jos haluat pitempaan pitaa uunissa, niin muista etta kuivavat helposti.

Vierailija

joskus viiltelen ne veitsella ja marinoin esim. bbq-kastikkeessa muutaman tunnin ja sitten laitan uuniin. Erityisen mehevina pysyy jos voitelet oljylla ennen paistamista, sitten ruskistat molemmin puolin pannussa, ja sitten laitat grillimaustetta, pippurisekoitusta ym. paalle ja uuniin kunnes kypsia, aivan taatusti pysyy mehevina.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat