Uskomatonta. Kärsimme lapsettomuudesta ja lopetimme yrittämisen,

Vierailija

mutta siltikään raskaus ei alkanut.

Sivut

Kommentit (102)

Vierailija

Vierailija:

Lainaus:


Koska täälläkin itkee lapsettomuuttaan.

Niin se vaan munkin yksi työkaveri sanoi, että ajattelivat kolmen vuoden jälkeen ettei heille lasta siunaannu ja tyytyivät siihen. Eipä aikaakaan kun olivat raskautuneet.
Olen todennut asian niin kuin se on. Ai, että ihan kolme vuotta... No, me olemme olleet lapsettomia jo 10 vuoden ajan. Eiköhän asia ole jo loppuun käsitelty: meille ei tule lasta, vaikka yritys lopetettiin jo aikoja sitten. Koita nyt vain hyväksyä, että kyse ei ole korvien välistä.ap

Vierailija

Tulevaisuus on tässä ja nyt. Harrastuksia on riittävästi. Lapsia ei tule. Miksei ihmiset usko, että tämä ei ole korvien välissä oleva asia?ap[/quote]
Vierailija

Mutta pointti olikin se, että toisilla osuu kun jatkaa yrityksiä. Ihan samalla lailla kuin todennäköisyys voittaa jotain kasvaa sitä mukaan mitä enenmmän veikkaa. Joskus se jättipottikin voi osua kohdalle, vaikka epätodennäköisyys olis tosi pieni. Ja jos sitten sattuma korjaa satoa silloin kun on " lopettanut yrittämisen" , niin suuri kiusaus on tietysti laittaa se lopettamisen syyksi. Mutta tämä oli siis jonkun hedelmällisyyslääkärin kanta. En muista mitä hän sanoi siitä että auttako lopettaminen raskaaksituloa, vai sanoiko mitään.

Vierailija

Jos munasolut on tosi huonoja ja munatorvet tukossa niin totta mooses ei tule raskaaksi. En edes väitä todellakaan etteikö oikeasti olisi sellaisia tilanteita että on 100% lapseton. Mutta jos miehen sperma ei ole TÄYSIN kuollutta, niin eikö siellä silti voi olla se yksi terve munasolu, joka pystyy hedelmöittämään terveen naisen munasolun, jos on hirveä mäihä? Kyllä vai ei?

Vierailija

Vierailija:

Lainaus:


Yritys lopetetaan niin, että paneskellaan vain kun panettaa eikä sen mukaan, mitä kalenteri sanoo. Ovistikut yms greippimehut jätettään myös.

Okei, saa sitä mehuakin juoda, jos siitä tykkää oikeasti.
Ikinä en ole ovulaatiotestiä edes nähnytkään eikä mehuja juoda meillä koskaan. Lisää vinkkejä?

50

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat