Beverly Hills 90210, muistatteko niilta ajoilta, kun nimi Suomessa oli viela LA Beat? Ostin juuri ensimmaisen kauden DVD:n ja olen hihtelly...

Vierailija


tuon ensimmäisen kauden jälkeenhän Maikkarikin alkoi käyttää tuota varsinaista nimeä. Itse olin silloin pikkuteini ja voi taivas, kuinka cool tuo sarja olikaan. Nyt DVD:itä katsellessani olen nauranut itseni kipeäksi paitsi huippumuodikkaille pyöräilyshortseille ja salihousuille, niin myös sille, kuinka opettavainen ote tuossa sarjassa olikaan. Ei sitä silloin tajunnut ollenkaan. Näyttelijätyön taso on myös aivan kamalaa, en yhtään ihmettele, että ainoastaan Shannen Doherty ja Luke Perry ovat tehnyt edes jonkinlaisen uran tuon jälkeen. Mutta silti tarvitsee varmaan ostaa se kakkoskausikin =D

Sivut

Kommentit (48)

Vierailija

Vierailija:

Lainaus:


Jos tämä ei ole vastaväite väitteeseen " näyttelijät huonoja/eivät menestyneet" ja siten väite, että ap on väärässä, niin sitten ei mikään.
niin kaiken logiikan mukaan silloin pitäisin hänen väitettään vääränä alkuvuosien näyttelijöiden näyttelijänlahjoista. Mutta kun en pidä. Totesin vain, että yksi näyttelijä on Oscar-palkittu. Se ei mitenkään sulje pois sitä, että muut näyttelijät olivat taidoiltaan heikompia.Vierailija

Vai onko sinusta erityisen hyödyllinen ja rakentava tai millään tavalla toimiva kommentti: " irtokarkit maksavat meidän lähi Makuunissa 8,93¿ /kg, joten ap on väärässä" , jos avauksessa on kysellyt muilta, muistavatko he ajan, jolloin nallekarkit maksoivat pennin kappale.Vierailija:

Lainaus:


Sitä paitsi tämäkin keskustelu näytti jo tyrehtyneen, kunnes alkoi keskustelu Swankista.
Vierailija

Vierailija:

Lainaus:


Vai onko sinusta erityisen hyödyllinen ja rakentava tai millään tavalla toimiva kommentti: " irtokarkit maksavat meidän lähi Makuunissa 8,93¿ /kg, joten ap on väärässä" , jos avauksessa on kysellyt muilta, muistavatko he ajan, jolloin nallekarkit maksoivat pennin kappale.
Ja minusta voi ihan hyvin ihmetellä nykyhintoja, jos keskustelun avauksena on ollut hinnat ennen vanhaan. Ihan samalla tavalla tässä voi keskustella BH:n tuoreimmistakin jaksoista.

Vierailija


Vieraili sarjassa vajaan kauden joskus myöhäiskausilla, jolloin itse en enää sarjaa edes katsonut. Nyt puhuttiin niistä ajoista, kun sarjan nimi Suomessa oli LA beat eli ensimmäisestä kaudesta.

Vierailija

Vierailija:

Lainaus:

Voi juma taas tätä kinastelua!
Muistutukseksi vanha, mutta edelleen paikkaansa pitävä lausunto AV:sta:Kuinka monta vauvapalstalaista tarvitaan vaihtamaan sähkölamppu?1 kysyy Aihe Vapaa-palstalla, miten lamppu vaihdetaan.1 vastaa " ei kannata kun se kohta palaa kuitenkin uudestaan" .1 vastaa " Tää on TROLLI!!!"3 ilmoittaa että tätä on jo kysytty 100 kertaa.1 vastaa " vain uusavuttomat yhteiskunnan kustannuksella elävät sossupellet ei osaa vaihtaa lamppuja"Alkup. suuttuu, koska kukaan ei vastannut hänen kysymykseensä, haukkuu EV:nä kirjoittavat idiootit ja ilmoittaa lähtevänsä v****maiselta palstalta *paukauttaa ovea*.1 vastaa " täällä on aihe vapaa, älä kysy jollet halua vastauksia" .Alkup. haukkuu vakkarinimimerkit idiooteiksi joilla ei idea lamppu pala.2 vakkaria huomauttaa, että he ainakin osaavat kirjoittaa idealamppu-sanan yhteen.Alkup. palaa uudella nimimerkillä ilmoittamaan, että edellinen ei ollut hänen kirjoittamansa.EV kirjoittaa: Mari Virtanen on idiootti joka ei osaa vaihtaa sähkölamppuja!Alkuperäinen kirjoittaja ilmoittaa haastavansa EV:n oikeuteen.4 naista kysyy mielipiteitä lampun vaihtamisesta isien palstalta, 7 vastaajaa joista 5 on naisia tiuskii että palsta on tarkoitettu isille.Odotuspalstalla 15 pohtii onko lampunvaihto turvallista raskauden aikana.Vauvakuume-palstalla 20 miettii, mikä kiertopäivä olisi otollisinta aikaa lampun vaihtamiseen, ja olisiko lampunvaihdon onnistuminen todennäköisempää, jos lakkaisi yrittämästä tosissaan..P&P-palstalla 12 kirjoittajaa alkaa riidellä siitä, kumman työtä on vaihtaa lamppu, isän vai äidin, ja pitäisikö erota, jos toinen ei koskaan vaihda lamppua.Seksipalstalla 1 kirjoittaa, että sama lamppu on alkanut tuntua tylsältä, ja pohtii, olisiko vieraaseen lamppuun vaihtamisesta apua. 10 kiivastunutta kirjoittajaa haukkuu hänet moraalittomaksi olennoksi, joka varastaa varattuja lamppuja näiden lapsilta.Fanikerhon 5 kirjallisesti lahjakkainta fania suoltavat eroottista hupiviihdettä siitä, mitä tapahtuu pimeässä jos lamppua ei vaihdeta, ja loput fanit suunnittelevat KP-brandin sähkölamppuvalikoimaa.Florida

Vierailija

sen sarjan rakennehan muuttui alkuaikojen jälkeen. alkuun se oli sellaine tosiaan opettavainen, joka jakso käsitteli aina yhtä aihetta, roolihahmojen kehitys tapahtui siinä sivussa. myöhemmin siitä tuli sellainen jatkuvampi tarina, ei pystynyt katsomaan vaan yhtä jaksoa välistä kun ei päässyt kärryille juonesta.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat