Miksi 2½-vuotias herää AINA päiväunilta todella itkuisena ja kiukkuisena? Ei saa edes koskea lapseen, on niin vihainen.

Vierailija

Kommentit (8)

Vierailija

jostain syystä herää kesken unien, että jää vielä väsyneeksi. Kun on nukkunut 3-4 tuntia niin on yhtä aurinkoa! Että meillä väsymys saa kiukkuiseksi, vaikka kiukku kyllä menee ohi hetken päästä, mutta on herkästi ärsyyntyvä koko illan jos herää kiukkuisena päiväunilta. Jos herää hyväntuulisena, niin ei koskaan kiukuttele muutenkaan.

Vierailija

Yöunilta herää iloisena, mutta päiväunien jälkeen saa aina epäillä heränneen kesken. Mikään ei käy, ei saa koskea, ei saa silittää, ei saa mennä kauas jne. Ihan sama mitä tekisi, niin huutaisi jatkuvasti jostain. Kestää 15-45 minuuttia rauhoittua.Nukkuu nytkin ja odottelen heräämistä...:(

Vierailija

ja herää aina päikkäreiltä kiukkuisena. Menee puolesta tunnista tuntiin, että on taas oma iloinen itsensä. Luulen kans, että on luonnekysymys!

Vierailija

herää jotenkin väärään aikaan unisykliä - siltä ainakin tuntuu. verensokeri on alhaalla, pieni mehuhuikkakin jo auttaa.mutta yleensä siis on kiukkuinen kuin ampiainen ja saattaa huutaa puolikin tuntia. jos ei nuku päikkäreitä niin rähjää sitten väsymystään, joten ei sekään vaihtoehto ole hyvä.jos joku tietää parannuskeinoja tähän, niin riemumielin otetaan vastaan!

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat