APUA KAIVATAAN: Täysimetettävän vauvan vatsan toimittaminen

Vierailija

Mallasuutteella joo...

Mutta mitä kannattaisi äidin syödä, että vauvalla suoli toimisi? Onko kukaan testaillut eri ruoka-aineiden vaikutusta vauvan ummetukseen?

Kommentit (12)

Vierailija

Meidän kaikki vauvat on kakanneet täysimetettyinä kerran viikossa, esikoinen oli niin tarkka että se oli aina perjantaiaamuisin. Joskus on mennyt yli viikkokin.

Vierailija

Ihan normaalia on, että täysimetetty vauva voi kakata vaikka 10 päivän välein. Ihan hirvittää, että lapsen suoli totutetaan toimimaan jollain laksatiiveilla.

Vierailija

Jos vauvalla ei ole selvästi paha olla niin ei sitä suolta tartte mitenkään toimittaa. On ihan tavallista, että täysimetetty vauva kakkaa harvoin. Äm on niin täyttä tavaraa, että siitä jää joskus kovin vähän jätettä, koska vauvan ruoansulatus käyttää sen niin tarkkaan. Mulla on ollut neljä tällaista kerran viikossa kakkaavaa vauvaa ollessaan täysimetyksellä.

Vierailija

Meidän kuopus kakkasi viikon välein, suunnilleen, pisin väli oli 12 päivää. En tehnyt sen eteen mitään, koska kakka kuitenkin aina tuli eikä vauva ollut kipeän oloinen. Olen syönyt magnesiumia jo 15 vuotta ja söin nuorinta imettäessänikin, eikä sillä ollut mitään vaikutusta vauvan suolen toimintaan.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat