Mikä iso päätös tai tapahtuma käänsi elämäsi suunnan positiiviseksi?

Vierailija

Kommentit (9)

Vierailija

Tampereelle muutto (pääkaupunkiseudulta) miehen " perässä" eli raju itsenäistyminen lapsuudenkodista oli varmasti ensimmäisiä. Tuntui että nyt mun elämä alkoi ja nyt saan itse päättää asioistani!Viimeisin oli kun lopetin opiskelun alalla jota en todellakaan halunnut tehdä. Olin vain siihen ajautunut. Menin töihin alalle, josta olin unelmoinut ja nyt aloita opiskelun uudestaan ja valmistun muutamien vuosien päästä unelma-ammattiini!Väliin mahtuu varmaan muitakin ja monia. Olen sitä mieltä että kaikkien pitää välillä asvioida omaa elämäänsä ja sitä onko se menossa oikeaan suuntaan ja mitä sille voisin tehdä.Muuta se minkä voit muuttaa ja hyväksy se mitä et voi muuttaa, vai mitä?

Vierailija

Alkoholin huuruinen opiskelijaosa-aikatyöläisen elämä vaihtui tasapainoiseksi perhe-elämäksi lähes lennossa. Samalla nousin ahdistuksen ja masennuksen suosta =)

Vierailija

Ja sen säännöllinen jatkaminen. Minäkuvani muuttui positiiviseksi, energiataso nousi, tulin hyväntuulisemmaksi ja fyysiset vaivat vähenivät.terveisin entinen sohvaperuna

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat