No huh! Olipas kolkkoja taloja asuntomessuilla!

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Kaikki ihan hirveän isoja, liikaa tyhjää tilaa, huoneet olivat kuitenkin melko pieniä.Kivoimmat sisustukset löytyivät niistä pienistä yksiöistä ja kaksoista.

Pihat olivat kyllä kivoja.

Kommentit (5)

Vierailija

Itse oltiin aivan pettyneitä Espoon messutaloihin, aivan kummallisia taloja kaikki ja tilankäyttö huonoa. Mutta Hämeenlinnassa oli jo paljon sellaisia taloja, joissa tilankäyttö oli hyvä. Kivoja ideoitakin saatiin enemmän kuin viime vuoden messuilta. Ja järjestelyt olivat mielestäni hyvät. Nyt sitten odotetaan, josko voitettaisiin tontti! ;)

Vierailija


Valitsevatko asukkaat itse pintamateriaalit?Jos valitsevat niin kovin on yhtenäinen maku kaikilla, keittiönkaappeja myöten. Jos taas eivät niin kova duuni vetää kaikki pinnat uusiksi messujen jälkeen. Maalattavat vielä menevät helposti mutta entäs vaikka ne keittiöt.

Vierailija

hotellissa yötä. Voi jeesus että piti olla kalsea!!!! Siellä tuli mieleen, että tältäkö tuntuu asua niissä uusissa moderneissa taloissa. Rumat ja epämukavat retrotuolit ja vessan musta-harmaista epäilemättä tyylikkäistä lavuaareista oikein hönki kalseus. Todettiin ettei enää haluta yöpyä siellä sen sisustuksen takia. Tuli mieleen ihan joku laitos!

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat