Mieheni kertoi käyvänsä toisella keskustelupalstalla keskustelua

Vierailija

seksistä pitkässä parisuhteessa.Siellä kirjoittajat olivat sitä mieltä, että seksi pitkässä parisuhteessa ei yksinkertaisesti ole mahdollista. Nainen pihtaa, eikä anna tarpeeksi usein ja lähes kaikki keskusteluun osallistuvat miehet pettivät vaimojaan tai ottivat eron.Täällä palstalla niin usein vakuutellaan, kuinka oma mies on ihan tyytyväinen vaikka saa vain 1-2krt kuussa tai lauantai-iltaisin saunan jälkeen. Täällä myös paljon naisia, jotka eivät anna miehensä esim. katsoa edes pornoa puhumattakaan, että itse osallistuisivat jonkinlaisiin seksileikkeihin. Mietin vaan, että onko tosiaan niin, että juuri teidän miehenne tekee sen poikkeuksen, että tyytyy kohtaloonsa.Meillä ainakin seksi on vain parantunut vuosien myötä, kun ollaan innokkaita kokeilemaan kaikkea uutta. Seksi ei meillä todellakaan ole rakastelua pimeässä peiton alla. Nyt kun lapsia on jo monta ja eri-ikäisiä vaatii tosiaan jo mielikuvitusta usein järjestellä tilanteita ja aikaa kahdenkesken.

Kommentit (13)

Vierailija

olis mielenkiintoista käydä lukemassa. Pääsis hieman vilkuilemaan miestenkin keskusteluja mitä ne meistä höpäjää. Ja josko sieltä paljastuisi jotain...

Vierailija

toisilla palstoilla kirjoittelee sitten esim. meitä naisia jotka olemme lähteneet pitkastä suhteesta seksin vähyyden ja miehen pihtaamisen vuoksi.

Vierailija

itse haluan ja tarvitsen seksiä useammin kuin kerran kuussa. Toisinaan saattaa olla pikapanoja ja toisinaan pitempiä sessioita mutta aina sen on yhtä piristävää. Ja vaikka meillä onkin kaksi pientä lasta yritämme aina löytää aikaa toisille.

Vierailija

että mä en anna / meillä ei ole tällä hetkellä tarpeeksi aikaa seksille. Palottaa hieman että mies päätyy vieraisiin sen takia. Missä tuota keskustelua käydään, voisin käydä lukemassa hieman sitäkin näkökantaa.

Vierailija

http: //www. tiede. fi/keskustelut/viewtopic. php?t=21406Aika ällöttäviä juttuja muutenkin tuon " Tiede" -lehden keskustelupalstaksi...

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat