Sisarukset vai kaksi erillistä adoptiota?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Adoptio on vasta ei-aktiivisella suunnitteluasteella, mutta kaksi lasta ollaan vielä ajateltu adoptoivamme, ja jotenkin aina puhuttu, että sisarukset, mutta mitä hyviä ja huonoja puolia on sisarusten adoptoinnissa verrattuna kahteen erilliseen adoptioon? Ennestään meillä on kaksi pientä lasta kahden vuoden ikäerolla.

Kommentit (4)

Vierailija

Yksinhakijan sisarusadoptioon vastaus Interpedian sivuilta: " Hyvin pieni teoreettinen mahdollisuus. Yksinhakijan tulisi olla poikkeuksellisen vahva."

Vierailija

Käytännössä usein kahta lasta joutuu odottamaan aika kauan, mutta jos on valmis kolmen lapsen adoptioon, osotusaika voi olla aika paljonkin lyhyempi. Sisarusadoptiossa ainakin sisarussarjan vanhin lapsi on usein jo ainakin aika lähellä kouluikää. Vanhimman adoptiolapsen pitäisi kuitenkin olla ainakin vuoden nuorempi kuin teidän biologiset lapsosenne, joten onnistuukohan se.Itse ukson, että sisarusadoptio on TODELLA raskasta, mutta myös TODELLA TODELLA ihanaa ja antoistaa!!! Lapset saavat varmasti paljon tukea toisiltaan...

Vierailija

mutta kuvittelisin, että olisi hankalaa järjestää kahdenkeskistä omaa rauhallista aikaa kummankin uuden tulokkaan kanssa. Ensimmäinen vuosi voisi olla aika häslinkiä, kun luodaan suhteita vanhempiin ja uusiin sisaruksiin, ja siinä samalla sisarusten (tulokkaiden) oma keskinäinen suhde menee uusiksi.Ja sitten olisi kaksi uutta persoonaa JA niiden kaksi eri ikäkautta opittavana kerralla.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat