Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Missä KUOPIOLAISET olette käyneet np-ultrassa?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Eli asumme pienellä paikkakunnalla Kuopion lähellä, jossa tarjotaan vain alkuraskauden ultra n. rv:lla 10. Kuulisin mielelläni missä yksityisellä olette käyneet np-ultrassa, jos siis olette käyneet?Kiitos!

Kommentit (3)

Vierailija

Täällä Kuopiossakin kuuluu neuvolaohjelmaan vain yksi ultra, noin viikolla 12. Itse menen siihen vasta parin viikon kuluttua, mutta ajattelin myös käydä yksityisesti ultrassa vielä myöhemmässä vaiheessa. Olen asioinut lääkäriasema Cantissa muissa asioissa ja palvelu on ollut hyvää. Siellä on kolmiulotteinen ultra, joka on mahdollisuus saada videollekin, ja monia naistentauteihin erikoistuneita lääkäreitä. Hinnoista ei kyllä ole tietoa. Googlettamalla löytyy nettisivut, missä on yhteystiedot mutta ei hintoja.

Vierailija

Varasinkin jo ajan Cantista np-ultraan ja hintaa oli 160¿+toimistokulut.

Nyt vaan pitäisi vielä pari yötä jaksaa nukkua ennen ultraa... =o)

Vierailija

ei tietoa, me käytiin vain tuossa neuvolan tarjoamassa alkuraskauden ultrassa ja sit rakenneultrassa cantissa vk:lla 20. Kuopiossa cantti on ainut paikka missä tekevät uudella 4-d laitteella,mutta siitä lystistä saa maksaa..meillä makso 221e ja kela korvas siitä 52e. 11e tosin meni kun piti siitä vastaanotosta ostaa dvd kun omalle levylle se kone ei ruvennu tallentamaan. Puhelimessa meille sanottiin että kela ei korvaa lainkaan, mutta sit ne kuitenki anto hakupaperit sieltä lähtiessä ja korvashan ne mitään kyselemättä.Oli tosiaan AIVAN MAHTAVA kokemus, lääkäri oli tosi kiva ja ammattitaitonen (Maija-Riitta Orden), käytiin sikiön rakenteet varpaista päälakeen läpi, mitattiin aivot, tarkastettiin sydän, munuaiset, maksa, virtsatiet, otettiin mitat joka suunnasta ja meillekkin selitettiin suomeks mitä mikin tarkottaa jne, jne.

Muistoksi saatiin 10 kuvaa ja puolen tunnin ultraus dvd:lle. Kallista lystiä mutta meillä kävi senkin puolesta hyvä tuuri et masuasukki anto kuvata itteesä joten kasvojakin saatiin ihailla hyvä tovi!Onnea odotukseen!! =)

Uusimmat

Suosituimmat