Bileet kotona kaveripiirille ja lapset kotona, onko kokemuksia?

Vierailija

Mitä tulisi huomioida lasten lisäksi tietenkin? Onko tullut paljon ihmisiä vai karsiutuuko juuri lasten kotona olon vuoksi?

Miten sujunut?

Kommentit (14)

Vierailija

Kannattaa yhden olla selvinpäin eli korkeintaan pari lasia viiniä illan aikana. Lapset tarvitsevat siihen jonkun, joka on ihan " oma itsensä" eli ei huppelissa. Kannattaa varautua myös siihen, että lapset ovat riehakkaita, kun on paljon uusia ihmisiä ympärillä. Nukkumaanmeno voi siis olla vaikeaa, mutta kyllä sekin onnistuu, jos ei lapsia ole totutettu nukkumaan liian hiljaisessa.

Vierailija

Ystäviä on ollut syömässä ja on siinä osa juonutkin. Itse olen aina selvinpäin, eikä nämä ystävämmekään mitään kaatokännejä ole ottaneet. Lapset ovat ehkä valvoneet vähän pidempään siinä hulinassa, mutta kuitenkin viimeistään klo 21 menneet nukkumaan.Bileitä en suosittele. Kuulostaa liian nestepitoiselta ;)

Vierailija

Muutenkin tarkoitus olisi tavata ystäviä (joita ei oikein suurperheellisten tule paljon tavattua, kun lapsia ei saa hoitoon mihinkään) jutella, syödä ja kuunnella musiikkia. Ihan lasten ehdoilla ja lapset ehkä hieman myöhemmin nukkumaan kuin normaalisti. Uskon kyllä, että lapsillekin olisi mukava joskus nähdä muita kuin vanhempien naamoja.

ap

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat