Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Voiko muka laitoshuoltajia pistää tekeen hoitotyötä?

Vierailija

Kaverini väitti että hän tuuraa sairaanhoitajaa. Eikös laikkarit tee siivoustyötä enimmäkseen?

Kommentit (7)

Vierailija

eikä jonkun mummon auttaminen vessaan tosiaan vaadi kovin suurta sairaanhoidollista koulutusta. Lääkehoito on sitten asia erikseen.

Tosin tämäkin on paikasta kiinni. Kovin akuutilla osastolla ei laitoshuoltaja pysty tekemään hoitotyötä, mutta pitkäaikaisosastolla, jossa vaihtuvuus vähäistä voi hyvin auttaa tietyissä tehtävissä.

Vierailija

Olen toisinaan tehnyt hoitotyötäkin oman työni lomassa. Kun ei kato kelpaa nuorille enää kakkapyllyjen pesut tai kehitysvammaisen lapsen eritysavustaminen, niin sitten jonkun vakkarin sairastuttua olen joutunut astumaan remmiin.

Vierailija

ja meillä eivät laitoshuoltajat anna edes vettä potilaalle... " Hoitajat tulevat kohta" on vakivastaus kaikkeen =/ Jos joskus kysyn että miksi ei voi edes sen verran auttaa niin sanovat että työ on mitoitettu niin ettei ehdi auttaa; huoneen siivous kärsii jos pitää kesken kaiken auttaa potilasta. Kukahan joskus mitottaisi hoitajien työt koska me kuitenkin teemme myös osan laitoshuoltajien työstä esim roskiksien tyhjennys ja ruoan jako.Uusimmat

Suosituimmat