Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Taas vakava liikenneonnettomuus!

Vierailija

Sivut

Kommentit (17)

Vierailija

ja oltiin siinä ihan 5min tapahtuneesta. kyllä puhelin soi, kun huolestuneet sukulaiset soitteli! Oltiin meinaan paluumatkalla sukuloimasta ja jonkun matka siihen päätty :(

Vierailija

tuo on kyllä niin pelottavaa, että koska tahansa joku saattaa pamauttaa eteen, vaikka itse ajais kuinka varovasti...onneksi menehtynyt oli tällä kertaa se, joka mokasikin (ajautui väärällä kaistalle)... yleensä kuolee ne viattomat vastaantulijat. tosin vakavasti nekin kai loukkaantui, mutta toivottavasti selviytyvät kuitenkin.

Vierailija

Tultiin itse just siihen risteykseen matkalla kotiin kun kolari oli ollut. Kaikki joutui kiertotielle.Viimeisimmän päivityksen mukaan ei edes kai vieläkään tiedetä onko niissä palaneissa autoissa vielä joku sisällä. " Ainakin yksi kuoli ja 3 loukkaantui" oli viimeisin tieto.

Vierailija

Ainakin yksi ihminen on kuollut ja kolme loukkaantunut vakavasti rajussa kolarissa Humppilassa.Onnettomuus tapahtui iltapäivällä valtatiellä 9. Tampereen suuntaan matkalla ollut henkilöauto ajautui tuntemattomasta syystä vastaantulevien kaistalle ja osui vastaan tulleen henkilöauton perässä olleeseen peräkärryyn. Tämän jälkeen se törmäsi toiseen henkilöautoon. Molemmat nokkakolariin joutuneet autot syttyivät tuleen.- Vastaantulevien kaistalle ohjautuneessa autossa on ainakin sen kuljettaja kuolleena, kertoo rikoskomisario Raimo Nurmijoki Forssan poliisista.Toisesta palavasta autosta on pelastettu kolme vakavasti loukkaantunutta henkilöä, ja heidät on toimitettu sairaalahoitoon Turkuun. Peräkärryä vetäneen auton kuljettaja ei tiettävästi saanut vakavia vammoja.Onnettomuuspaikan raivaus sekä onnettomuuspaikan tekninen tutkinta ovat parhaillaan käynnissä.Liikenne onnettomuuspaikan kohdalla on ollut useita tunteja poikki. Tiehallinto arvioi iltakahdeksan aikaan, että katko saattaa kestää vielä pari tuntia.

Vierailija

Ja nyt on Keravalla liikenneonnettomuus:

21:58: " Tie 4 eli Lahdenväylä. Kerava, Keravan eteläinen liittymä.

ENSITIEDOTE LIIKENNEONNETTOMUUDESTA. (Ensitiedote varmennetaan tarvittaessa 30 minuutin kuluessa). Liikenne ruuhkautuu.

Tilanteen kesto: 5.8.2007 klo 22.05

Päivitetty 5.8.2007 klo 22:07"

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat