Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Millainen tukka teittillä on? Ei kai vaan kananpersetukkaa?

Vierailija

Sivut

Kommentit (23)

Vierailija

Itsellä ei kai sitten ole kananpersettä (luultavasti paljon pahempi :)) Pitkät, latvat kauheassa kunnossa ja iänkaikkisen vanha haalistunut punaisenruskea ja karsean värinen juurikasvu. Pistäkää paremmaksi :D

Vierailija

tukka on paksu ja taipuisa ja hiukset oikeasti vaaleat, vähän tummempaa joukossa. Ihan lyhyt kampaus joka tuo kasvottodella esiin -- siis otsatukkaa myöten ihan lyhyt eikä yhtään pörröinen/pystyssä. Ei siis mikään " kananperse" vaan Winona-tyyliin leikattu todella naisellinen ja siro pieni pää :)

Vierailija

Pitkä, puoliselkään asti ulottuva.

Paksut.

Taipuisat; kosteana ja lettien jälkeen tuo on ihan kihara ja " lettikiharat" pysyvät kauan, useamman päivän.

Keskiruskeat.

Vierailija

onpa hyvinkin, mutta trendikäs ja sexy versio, sopii mulle. Jopa näistä ohuista hiuksista saa hyvännköiset :) Kiitosket ihanalle kampaajalleni :)

Vierailija

Samoin hennahiukset.Kateelliset morkkaa ja kuvittelee olevansa -ennen uloslähtöä tyttöjen kanssa vessassa noin kahden tunnin meikki-ja hiussessio tai jos mies niin hiustenpesemistä Suomi shampoolla-tosi kauniita.

Vierailija

Tosi kätevä tukka kun pelkällä harjauksella siisti - ei tarvii aamuisin puleerata vaahtojen, geelien, lakkojen, piippausrautojen, hiustenkuivaajien kanssa.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat