Parisuhde voi huonosti,mitä tehdä kun 3 pientä lasta?

Vierailija

Jotain pitäis keksiä, että ei enempää saataisi tätä suhdettä menemään mönkään.Meillä 3 alle 4 v lasta joista nuorin 3,5kk.

Parisuhde tökkii ja aikaa sille pitäs löytää, mutta kun ei ole hoitajia juurikaan lapsille.

Ihana olis päästä kahdestaan vaikka tallinnan reissulle, olla yötä hotellissa jne, mutta ehkä tota junioria ei vielä voi jättää kuitenkaanMitäs muuta oikein vois keksiä?? Ehdotuksia???

Kommentit (8)

Vierailija

Meillä kans samanlaiset ikäerot ja yhdessä miehen kanssa ei juuri koskaan päästä mihinkään. Kerran vuodessa on 1 vkonloppu Tallinnassa vietetty. Sekin tosi kovien järjestelyiden tuloksena, ja kaksi hoitajaa ollut. Esikoinen (4v.) on niin villi ja hankalakin että mummokaan ei jaksa yksin koko sakkia yhtä viikonloppua:(Tuntuu siltä että kaksin ei kyllä oikein minnekään pääse.

Vierailija

Tai vaikka vain ilta pois kotoa. Menkää leffaan/syömään/keikalle tms. pois kotoa vähäksi aikaa. Hoitaja on helpompi saada/palkata lyhyemmäksi aikaa. Totuushan on kyllä, että kun olette lapsia saaneet ja nuorinkin on noin pieni, niin ei sitä yhteistä aikaa paljoa ole, ei ole kellään muullakaan vastaavassa tilanteessa olevalla. Näin se vain on. Aika menee niin nopeasti, että kohta huomaatte, että nämä ajat on kaukainen muisto vaan.

Vierailija

Mikä sitten auttaa? Keskustelu. Juttelu. Keskustelu ja juttelu. Omat toiveet, toisen toiveet. Miksi olet minulle niin tärkeä jne.

Vierailija

Onhan ne yhteiset reissut ihania ja hyviä. Vinkki että vanhimmat tenavat hoitoon ja ootte vauvan kanssa jossain on hyvä sinänsä koska silloin ei tartte niitä isoja vahtia ja jos vauva vaikka nukkuis ja olis rauhallinen. Jos ei, niin ajatelkaa ettei sentään isot ole lisäriesena..Mutta tosiaan ei tartte kotoa poistua että olis kivaa! Rajota siivoomista tai tehosta sitä: lapset auttaa ja siivoa osa nyt, osa huomenna ja loput viikonloppuna. HALLITTUA KAAOSTA!Sitten vaan olette perheen kanssa; pelatkaa, menkää puistoon yhdessä, jutelkaa, suunnitelkaa. Hellyyttä, huomionosotuksia ja muuta semmosta.Ei tartte matkoja Pariisiin että olis onnellinen! Onni voi löytyä kotoa kotipizzan ja yhteisten lautapelien seasta.Nauti lapsistasi ja miehestäsi. Älä pingota järjestyksestä tai siitä ettei sitä ole. Pyykit tulee vasta parisuhteen jälkeen.

Vierailija

Parisuhde ei muutu yhtään miksikään yhdestä illallisesta tai risteilystä. Muutos pitää saada arkeen. Teidän pitää tehdä yhdessä arkenne onnelliseksi. Puhukaa.

Vierailija

Eihän se täydellistä vapaa-aikaa ole mutta vauvan kanssa oleminen on mielestäni kyllä ihan lomailua verrattuna isompiin lapsiin. Näin me ollaan toimittu kun minä olen aika huono jättämään noita vauvoja hoitoon. Keski-Euroopassa ollaan vietetty viikonloppuja vauva mukana, hienoa on ollut :)

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat