Synttärileikkejä?

Vierailija

Hakusessa on tytön 4-vuotissynttäreille leikkejä, joista nauttisivat sekä ujommat että rohkeammat lapset ja joissa ei olisi voittajaa tai häviäjää. Oma tyttömme on ujo eikä omaa lainkaan sisua ja sitkeyttä, joten mitään opettelua tai esiintymistä vaativaa ei voi ajatellakaan... Esim aasinhäntä taitaisi aiheuttaa jo valtavan ramppikuumeen :/ ja sitä paitsi en tosiaan tykkää leikeistä, joissa joku häviää.Onko ideoita?

Kommentit (6)

Vierailija

piilottaisi yhteen huoneeseen erivärisiä kortteja, jokainen etsisi yhden, ja sitten paljastettaisiin että löytämäsi väri määrää missä istut synttäripöydässä; ja päivänsankari vain puhaltaisi aloitusfanfaarit pillillä tms.? Luuletteko, että tykkäisivät?t. ap

Vierailija

4, noita kilpailuhenkisiä en juuri välittäisi synttäreillä pitää kun oma tyttö on niin hirveän herkkä häviämiselle... Siedätyshoidot on sitten muina päivinä :)

Vierailija

avaa lahjat siinä järjestyksessä mitä pullon pyöritys " määrää" .Ja jos on jaksamista niin voi tehdä kioskin ja leikki rahoja ja vaikkapa pienen temppuradan jota pitkin kioskiin mennään (meillä oli tyynyjä joita pitkin kuljettiin) ja jokainen voi niillä leikkirahoilla ostaa kioskista naposteltavaa kuten popcornia, mehua jne.T: 3 jolla myös tyttö joka ei kestä kilpailemista.

Vierailija

tms. piilotus jossa piilotetaan yhtä monta esinettä kuin on lasta ja kaikki etsivät yhtä aikaa niin että jokainen saa yhden jutun itselleen. Tässä jotain meidän pojan 4v. synttäreiltä.

Vierailija

Toinen kiva juttu on pienimuotoiset olympialaiset. Lajeina jotain renkaan ja pallon heittoa, vauhditonta pituutta tms. Pisteet voi laskea, mutta kaikille joku palkinto totta kai! Eikä voittajaa tarvitse fanfaarein julistaa, mutta onhan se eräänlainen opetustuokio sekin...?Sitten se tuttu leikki, missä musiikin soidessa kierretään ympyrää, musiikin loppuessa yritetään astua lattialla olevan paperin päälle (joita on 1 vähemmän kuin leikkijöitä). Yksitellen tipahtaa leikkijät pois, kunnes yksi jää. Tässä ei tarvii ainakaan esiintymistä jännittää, kun kaikkia jännittää se paperin saanti.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat