Koliikista: onko vinkkejä? Rela-tipat, vyöhyketerapiasta

Vierailija

Onko vinkkejä koliikkiin? Onko aina lapsen useat itku päivässä koliikkia vai muuta suolistoperäistä itkua?

Kuinka pienestä pitäen voi antaa rela tippoja? cuplatonia?

Mitä maksaa vyöhyketerapia? Riittääkö yksi kerta vai kuinka mones käynti auttaa?kiitos neuvoista.

Kommentit (6)

Vierailija

Minkälaista itku on, kauan kestää, kuinka usein? Koliikki-itku on tyypillisimmillään illalla alkavaa ja monta tuntia jatkuvaa, siihen ei auta mikään.Luku erikseen on se, mistä tuskaiset itkut johtuvat. Monet koliikkilapset ovat todellisuudessa allergisia lapsia.

Vierailija

Meillä tehosi vyöhyketerapia vähäsen. Tosin meillä koliikki ei ollutkaan koliikkia, vaikka melkein 2 kuukautta niin luultiin. Refluksitaudista oli kyse ja lääkitys + vyöhyketerapia yhdessä teki lapsen olon paremmaksi.Meillä lapsi itki aina syöttöjen jälkeen ja 18-23 tauotta.Käykää lääkärissäkin kaiken varalta.

Vierailija

Esikoiselle auttoi vyöhyketerapia, kokeiltiin vasta 6,5kk iässä. Siihen saakka huutoa.Kuopukselle auttoi maidoton dieetti muutamaksi kuukaudeksi.

Vierailija


Meillä vyöhyketerapia (tarkemmin pierujumppa;) auttoi. Neljä kertaa käytiin saman viikon aikana ja alkoi vaikutus näkymään. Käsittääkseni aina pitää ainakin 3 kertaa käydä.Taisi maksaa 20 euroa kerta, jos en väärin muista. Helsingissä asutaan.Samaa pierujumppaa ollaan tehty nyt toiselle heti alusta saakka omakätisesti, eikä vauva valita vaivoista. Syö ja nukkuu :)Suosittelen!Meillä ei auttanut Rela-tipat, eikä Cuplaton.

Vierailija

Kokeilin kaikkea, mutta onneksi koliikki menee ohi 3-6 kk:n iässä. Että ei se ikuisuuksia kestä. Itse pääsin molemmilla kerroilla huudoista, kun lapsi oli n. 3 kk.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat