Kysymys vanhempien kesälomasta -ja lapsien kesälomasta!

Vierailija

Kun ajatellaan tilanne että vanhemmat on töissä ja vanhemmilla kesälomat eriaikaan keskenään. Toinen vanhemmista kesälomalla lapsien kanssa ja toinen siis sinä aikana töissä: niin kysymyksenä että ollaanko silloin lapsien kanssa kotona vai lapset hoidossa? Tällöinhän lapset on poissa hoidosta 8 viikkoa?Onko kokemusta onko hoitoon palaaminen hankalaa vai mukavaa jos ollaan pois pitkään? Vai kannattaako olla yksin lomalla? Saako vanhempi edes olla kotona yksin kun on lomalla, vai tarttisko ottaa lapset hoidosta?

Kommentit (4)

Vierailija

En voi jättää lapsia miehen hoidettavaksi, kun sillä on hermoissa vikaa. Vois tehdä lapsille jotain pahaa hermostuessaan. Omalla lomalla ei tulis mieleenkään viedä lapsia hoitoon. Yks päivä silloin tällöin talvella ei tunnu missään, mutta että koko loma - no way!

Vierailija

Itse olen ajatellut, että ehkä sitä kumpikin pari päivää (max. viikon) voisi lomailla yksinäänkin ja muuten lapsi olisi kotona. On varmaan syntistä edes ajatella näin, saati kirjoittaa av:lla.

Vierailija

Mutta lapsien kannalta se on typerää. Lapsi tarvitsee myös lomaa. Eli lapset lomalla myös vähintään sen 4 viikkoa mikä on aikuistenkin loma, mutta jos vanhempien lomat on limittäin niin mieluummin pidempäänkin lomalla myös lapset, jos ei ole mitään syytä pitää hoidossa. Meillä lapsi oli viime kesänä 8 viikkoa lomalla, tänä kesänä 6 viikkoa. Riippuu aina miten vanhempien lomat on. Ei ainakaan tänä kesänä vaikuttanut mitenkään hankalalta hoitoon meno - jopa lomalla kyseli välillä hoitokavereitaan. Viime kesänä oli hieman alkukankeutta loman jälkeen, mutta oli sen verran pienempikin lapsi. Riippuu siis lapsen iästäkin onko hoitoon palaamisessa ongelmia. Lapsen hoitokaveri (n. 2v) on aika itkuinen ollut loman jäljiltä, kun on ollut pitkään lomalla.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat