Neuvokaa parhaat romanttiset kirjat! On niin romantiikan nälkä.

Vierailija


Ei siis mitään kioskikirjallisuutta vaan kunnon romaanit, joista ei puutu romantiikkaa. Luin juuri Austenin Ylpeys ja ennakkoluulo, mutta nyt haluan lisää ja kiihkeämpää romantiikkaa. Jokin aika sitten luin Hirvisaaren Imatra-sarjaa (Kruununpuisto ja Myrskyn edellä) ja niiden romanttinen osuus vei eteenpäin ja aloin hinguta romanttisia romaaneja.Kertokaa parhaat nyyhkykirjat joissa on kiihkeimmät tarinat, menen heti kirjastoon.Kiitos!

Kommentit (5)

Vierailija

Itse tykkään historiallisista, esim. Tracy Chevalier aivan ihana, se joka kirjoitti Girl and a Pearl Earring, on suomennettu varmaan, en vaan muista mikä se on. Muutkin sen kirjat ovat ihania, ja niissä on romantiikkaa. Philippa Carr (toivottavasti muistin oikein), keskiaikaisia romanttisia tarinoita mm. Elizabeth I ajoilta ja todella hyvin kirjoitettu.Pitääpä itsekin kipaista kirjastoon huomenna. :)

Menneen maailman romantikko

Enni Mustonen kirjoittaa historiallista fiktiota ja maalaisromantiikkaa. Aina välillä on pakko lukaista yksi. Ihania kirjoja. Anneli Kivelä yrittää kirjoittaa vähän samantyyppistä maalaisromantiikkaa Katajamäki-sarjassa (ensimmäinen osa Kotiin Katajamäelle), mutta ei ole mielestäni läheskään Mustosen veroinen. Menee paremman puutteessa.

Eira Pättikankaalla on myös historiallista fiktiota, jossa on hyvä romanttinen jännite mm. Helmisimpukka-sarjassa..yksiä lempparikirjojani.

Paula Havasteen Kymmenen onnen Anna ja siitä alkava sarja on myös historiallista romanttista fiktiota.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat