Vierailija

En raaski ostaa mitään 800¿ vaunuja kolmannelle lapselle ja tarkoitus olisi hankkia edullisemmat menopelit. Onko kokemusta noista, tai olisiko vinkkiä muista edullisista ja hyvistä vaunuista. Noiden hinta on n.260¿ ja tykkäsin niiden ulkonäöstä sekä muista ominaisuuksista.

Kommentit (3)

sikäli ei ole omaa kokemusta, mutta kävin yksiä joku aika sitten huutonetistä katsomassa, niissä olisi ollut sopiva hinta, mutta vaikuttivat niin huonoilta ja suurilta rohiltakin kaiken kaikkiaan, että ostimme kuitenkin sitten uudet Teutoniat, jotka ovat Haberneihin verrattuna kuin työntäisi lasten ostoskärryjä vs. käymätöntä aitoa traktoria. Mieti oikeasti tarkkaan, ettet sitten joudu kiroamaan ostostasi. Itselläni oli ykkösellä halpisvaunut, ja toista kertaa en sellaisiin sorru. Haberneissa oli montakin vikaa, mutta ekana mieleen muistuva ne järkyttävät laakerit ja sitten vaunuosa oli rugossa kiinni parilla nahkarepaleella. Jos ostat nyt hyvät vaunut, saat ne tod. näk. myytyä, mutta jos ostat habernit, ne jäävät sulle käteen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

käyttäjä on kohta 3-vuotias ja meillekään ei suurella todennäköisyydellä enempiä lapsia tule. Tosin rattaat menisi kuntonsa puolesta toisellakin.

Eli hyvin on kestäneet ja mukavat myös nyt jo melkein metriselle kyytiläiselle. Lisäksi ollut ainoastaan matkarattaat reissuilla.

Varaosan tilasivat liikkeen kautta (luulimme istuinkaaren säätönapin hävinneen, mutta se löytyi :)).

Renkaan napoihin kannatti lisätä öljyä, siis vaikka ihan omepulkoneöljy tai auton voiteluöljy, ne oli pikkuisen kuivat ja tietysti aina välillä pitää lisätä ilmaa renkaisiin, jos ne on edelleen ilmatäytteiset.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat