Vierailija

Miehenä kysyisin miten saan muijani kiihottumaan ankarasti

(sanoja,tekoja,ym)

kiitos etukäteen

Kommentit (10)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tehokkainta on koskettelu ja suutelu ympäri vartaloa. Rintojen hyväily, nänneillä leikittely, reisien silittely ja perustellinen klitoriksen huomioiminen tehoavat aina. Suutelua suulle unohtamatta!Siinä sivussa voi sitten kyllä kertoa, miten kaunis tai kiihottava olen tai miten hyvälle jokin vastavuoroisesti minun tekemäni asia tuntuu, mutta ihan perus rumien puhuminen ei toimi.

jo pelkällä katseellaan. monesti myös pullottava etumus on laukaiseva tekijä :). en tarvitse rivoja sanoja, mutta saatan kiihottua tosi paljon, kun mies sanoo vaikka ravintolassa " mä haluun panna sua" . varmasti saa panna. siis kun on kyseessä " se oikeanlainen mies" ;).

- Lähetät ensin pitkin päivää naisellesi tekstiviestejä/sähköpostia jossa kehut naisesi ulkonäköä/ muotoja, kerrot kuinka haluttava hän sinusta on ja kuvailet yksityiskohtaisesti mitä kaikkea haluaisit tehdä hänelle/hänen tekevän sinulle.

- Sitten menet hänen luokseen, suutelet häntä jo eteisessä ahnaasti kielellä kiusaten ja annat käsiesi samalla vaeltaa pitkin naisesi kehoa, jossain vaiheessa levität polvella hänen jalkojaan hieman erilleen, sujautat toisen kätesi hänen pikkuhousuihin ja pyörittelet sormilla klittaa, välillä hellemmin ja välillä vähän kovempaa.

- Kun naisesi alkaa huohottaa ja anella sua sisäänsä, kiusaat vielä vähän lisää ja sitten taivutat hänet keittiön pöydän päälle, nostat hameen ylös/lasket housut nilkkoihin, siirrät hänen pikkuhousut sivuun, avaat omat housusi, kaivat kivikovan kalusi esille ja nait naistasi niin että pöydänjalat meinaa katketa ja naisesi uikuttaa laukeamispisteessä.Toimii meillä. =)

Ottaa hiuksista kiinni, taivuttaa päätä taaksepäin ja suutelee kaulaa. Samalla painaa seinää vasten ja hyväilee vartaloa. Ja naurahtaa, kun nainen menee ihan sulaksi vahaksi. Kometaa naisen riisumaan ja katselee vierestä.Meillä homma jatkuu ihanien paksujen köysien kanssa, mutta kukin tyylillään.

- saunan lauteilla mies ajelee alapääni posliiniksi ja antaa suuseksiä ( tää suuseksi tietty toimii muuallakin).

-menen mahalleen lattialle tai sängylle ja mies hieroo öljyn tai voiteen kera ensin hartioita ja sitten pikkuhiljaa alemmas.

-suuseksin yhteydessä mukavalta tuntuu, jos mies työntää sormiaan/dildoa samalla sisään

-pienessä hiprakassa minut saa kyllä tosi helposti syttymään, saatan esim. stripata miehelle ja siinä samalla kiihottua itsekin.

-joskus pelkästään se, että otan mieheltä suihin saa paikat märiksi.nää asiat riippuu ihan ihmisen luonteesta ja mielialasta, mikset kysy siltä naiselta mitä hän haluaa?

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat