Seuraa 

Kertokaa kokemuksia, oletteko ottaneet kolmannen lapsen kohdalla pakkauksen vai rahat?? Toisaalta se rahamääräkin on kovin pieni ja ehkä osa vaatteista ja sideharsot tulisi tarpeeseen mutta...Kahden edellisen kohdalla pakkauksen olen ottanut ja tarpeeseen tulivat.

Kommentit (3)

Meille odotetaan syntyväksi nro kolmosta heti ku vain hän suostuu ulostautumaan tuolta masusta..Pakkaus otettiin ja on otettu kaikilta kolmelta..tosin meillä tulee ikäeroa 8 ja 12v noihin edellisiin, mutta kaikki edellisten pakkaukset ja niiden sisältö on säilytetty ja kovassa käytössä ollu ja ne odottavat puhtaana kaapissa uutta käyttäjää...tosi hyvännökönen tuo uus pakkaus näyttää olevan ku vertaa noihin vanhoihin, en kyllä harmittele yhtään että päädyttiin pakettiin, ite kyllä suosittelen! Jo pelkästään se että pääsi pakettia sillon hipelöimään oli rahansa väärtti! =)Onnellista odotusta!Nani76 ja Vilperi 38+5

Viime viikolla tuli tuo ihana uusi pakkaus. Olen todella tyytyväinen että päätin sen ottaa tälle kolmannelle. Ensimmäiselle lapselle nyt 6v otettiin tietysti pakkaus, tytölle kohta 2v otimme rahan ja nyt kun tämä olisi suunnitelmissamme se viimeinen raskaus niin oli ihana tunne saada pakkaus ja päästä penkomaan suloisia uusia pikkuvaatteita. Tuo rahasumma on tosiaan kovin pieni verrattuna pakkauksen arvoon.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meillä kolmas lapsi kutakuinkin peräkkäin.. Aiemmista osa mutta vain pieni osa eli sideharsot, bodyt ja jotkut muut vaatteet ovat olleet käytössä, mutta suurin osa ei. Esim haalareita en ole koskaan käyttänyt ollenkaan..

Meillä päädyttiin että nyt otetaan rahana. Huutonetistä esim saa sillä rahalla todella paljon juuri sellaista mikä tulee tarpeeseen.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat