Vierailija

Monellako av-mammalla on tyttöä nimeltä Olivia!?

Minkä ikäinen?

Tumma vai vaalea?

Luenne?

Miksi annoit lapsellesi tuon nimen?

Meidän Olivia on tuleva ekaluokkalainen. Tumma tukka ja ruskeat silmät. Pienempänä hiukset meni suloisesti korkkiruuveille, nykyään vaan taipuvat.

Luonteeltaan hän on luova, sosiaalinen, ehkä vähän kärsimätön joskus. Ihana esikoisemme.

Annoimme tuon nimen koska se oli mielestämme kaunis, vuonna 2000 se ei ollut vielä yleinen nimi, onneksi sitä on nykyäänkin enemmän toisena tai kolmantena nimenä. Emme halunneet sellaista muotinimeä että kun puistossa huusi lastaan niin 10 päätä kääntyi. ;)

Kommentit (14)

Vaalea alle kaksivuotias tyttö. Luonteeltaan päättäväinen. Olivia tuli vaan jostain mieleen ja tuntui sopivan rimpsuun kolmanneksi nimeksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Esikoisemme OLIVIA aloittaa kolmannen luokan. Pitkät vaaleat hiukset, vihreät silmät ja tempperamentti kohdallaan!! Edelleen antaisin saman nimen vaikka on nykyään niin yleinen. 1998 ei vielä ollut paljon kaimoja...päitä kääntävä nimi. Minäkin tunnen kuusi Oliviaa, ihan ekana nimenä. Toisista/kolmansista nimistä en edes ole selvillä.Siskona Aurora tai Emilia.

yhden Olivian, n. 3,5-v, vaalea, hyvin HYVIN ohut tukka :) Siksi nimi aina hiukan naurattaa, Olivia on minusta selvästi välimerellinen nimi, oliivi-iho ja paksu ruskea tukka...

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat